Pro Evolution Soccer 2013: WeHellas PC & PS3 patches

Το WeHellas ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο μεγάλων patches για το Pro Evolution Soccer 2013, που αφορούν τις εκδόσεις για PC και PlayStation 3. Τα συγκεκριμένα patchάκια προσθέτουν το ελληνικό πρωτάθλημα με Superleague και Football League, καθώς επίσης και τα πρωταθλήματα Κύπρου και Γερμανίας. Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες αλλαγές.
PES 2013 - PC patch ΙανουαρίουΑποτελείται από 19 parts με συνολικό μέγεθος 3.5 GB ενώ είναι συμβατό με το τελευταίο DLC της Konami (3.0) και λειτουργεί ανεξάρτητα.
Ορισμένα από τα περιεχόμενα του patch:
9 πρωταθλήματα συνολικά, στα οποία περιέχονται τα 4 νέα: Ελληνικό πρωτάθλημα (Superleague και Football League), Κυπριακό και Γερμανικό.
Για όλα τα πρωταθλήματα έχουν προστεθεί νέα πρόσωπα (συνολικά περισσότερα από 1600), εμφανίσεις, ρόστερ και ρεαλιστικά στατιστικά από το Football Manager 13 για όλες τις ομάδες. Συμπεριλαμβάνονται μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν μέχρι και 21 Ιανουαρίου σε όλες τις ομάδες. Για τις υπόλοιπες θα κυκλοφορήσει νέο update.
Νέα συνθήματα για 64 εθνικές ομάδες και συλλόγους
Νέο intro video και background videos στα μενού του παιχνιδιού
Νέα μουσικά κομμάτια στα μενού- Νέες εικόνες υψηλής ανάλυσης στην επιλογή γηπέδων- Νέα συλλογή με περισσότερες από 60 μπάλες

Συγκεκριμένα για τη Superleague και Football League προστέθηκαν:- Ρεαλιστικά συστήματα/επιλογές για όλες τις ομάδες- 19 νέα γήπεδα- Λεπτομερή πρόσωπα (3D, scanned ή build) και εμφάνιση (physique, boots, accessories) για όλους τους παίκτες- Πλήρης αναπαράσταση των πραγματικών γραφικών της NOVA (scoreboard, στατικά γραφικά+animation) και ρεαλιστικό NOVA replay transition logo (ακριβώς όπως στην τηλεόραση)- Συνθήματα για 15 ομάδες της Superleague και 11 από Football League - 5 για κάθε ομάδα- Ρεαλιστικές διαφημίσεις γηπέδων- Πανό για 4 Ελληνικές ομάδες και για 22 ξένες
PES 2013 - PS3 Patch ΙανουαρίουΠεριλαμβάνει τα εξής πρωταθλήματα:
- Superleague Ελλάδας
- 6 ομάδες της Football League (Λάρισσα, Εργοτέλης, Καβάλα, Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου, Παναχαϊκή)
- Κυπριακό πρωτάθλημα
- 4 Γερμανικές ομάδες (Leverkusen, Dortmund, Mönchengladbach, Stuttgart)
Περισσότερα από 500 Scanned Faces για όλα τα πρωταθλήματα.
Λεπτομερή πρόσωπα (scanned ή build) και εμφάνιση (physique, boots, accessories) για όλους τους παίκτες.
Συνολικά 20 in-game γήπεδα με πανό και διαφημιστικές πινακίδες, εκ των οποίων 7 Ελληνικά (ΟΑΚΑ, Καραΐσκάκη, Τούμπα, Κλεάνθης Βικελίδης, Νέα Σμύρνη, Περιστέρι, Γεντί Κουλέ).
Συνθήματα για σχεδόν όλες τις Ελληνικές ομάδες του Patch, τις σημαντικότερες Κυπριακές και αρκετές ξένες.
Τα rosters των ομάδων είναι με βάση τον Σεπτέμβριο '12 (οι μεταγραφές του Ιανουαρίου θα προστεθούν σε update που θα κυκλοφορήσει σύντομα)
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου