Dead Space 3 με 11 DLC!

Η Electronic Arts κατέβασε την δική της "ενδεκάδα" στον αγωνιστικό χώρο του Dead Space 3. Το νέο Survival Horror κυκλοφορεί σε μία εβδομάδα περιέχοντας δυνατότητα Co-Op, όπως...και πολλές άλλες ακόμη, οι οποίες θα παρέχονται επί πληρωμή, δίνοντάς σας νέα όπλα, στολές, ταχύτερη δυνατότητα μαζέματος του loot κ.ο.κ.
Η πλήρης λίστα των DLC έχει ως εξής: Bot Capacity Upgrade - 5€ Bot Personality Pack - 5€ First Contact Pack - Δωρεάν Marauder Pack - 5€ Sharpshooter Pack - 5€ Tundra Recon Pack - 5€ Witness the Truth Pack - 5€ Bot Accelerator - 5€ Epic Weapon & Resource Pack - 3€ Ultra Weapon & Resource Pack - 2€ Resource Pack - 1€ Πέραν αυτών, θα υπάρξει και Online Pass στην τιμή των 10€, οπότε όσοι αγοράσετε το Dead Space 3 μεταχειρισμένο ρωτήστε πρώτα αν θα έχει ενεργοποιηθεί το Online Pass προηγουμένως, καθώς θα δίνει σε όποιον το ενεργοποιήσει τη δυνατότητα να παίξει Co-Op μαζί με δεύτερο παίκτη.
 Όσον αφορά τα bots που διαβάσατε στην παραπάνω λίστα, πρόκειται για ρομπότ που θα συλλέγουν υλικά για εσάς και θα σας τα παραδίδουν στον πάγκο κατασκευής εργαλείων. Ένα από αυτά τα bots θα είναι το Scavenger Bot. Με τα παραπάνω upgrades θα αυξάνετε την χωρητικότητά του καθώς και την ταχύτητά του, κάτι που θα κάνει την περισυλλογή πιο γρήγορη και ευνοϊκή. Τα υπόλοιπα DLC αφορούν νέα όπλα και στολές για τον Isaac, παρόμοια με αυτά των ειδικών εκδόσεων του Dead Space 2 (Hazard, Supernova και Martial Law).
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου