DualShock 4 και το PlayStation 4 dev kit!

Σύμφωνα με το Destructoid.com δηλώνει ότι έχει στα χέρια του τις δύο παρακάτω φωτογραφίες από το controller DualShock 4 που θα συνοδεύσει το PlayStation Orbis (προσωρινό όνομα καθότι το "PlayStation 4" δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί) με την κυκλοφορία του. Όπως μπορείτε να δείτε, το μαύρο DualShock 4 δείχνει να έχει touchpad στο μέσο του κι έναν φωτεινό ανιχνευτή κίνησης στο πάνω, παρόμοιο με αυτό του PlayStation Move.
Ακόμη, διακρίνεται ένα μεγαφωνάκι ακριβώς πάνω από το λογότυπο του PlayStation, παρόμοιο με αυτό που έχει το Wiimote του Wii! Στο δε κάτω μέρος του, υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε μια θύρα για σύνδεση ακουστικών, καθότι η τρύπα που διακρίνεται στη δεύτερη εικόνα ίσως να μην είναι miniusb. Τα υπόλοιπα σημεία του χειριστηρίου είναι ίδια με αυτά του DualShock 3. Στην πρώτη εικόνα, ακριβώς πίσω από το χειριστήριο μπορείτε να δείτε μια λευκή συσκευή. Φημολογείται ότι πρόκειται για το PlayStation Orbis dev kit. Κοινώς, το development kit που παίρνουν στα χέρια τους οι προγραμματιστές ώστε να αναπτύξουν (κρυφά από τα βλέμματα του κόσμου) games για την νέα κονσόλα της Sony.
Φυσικά, η όψη του δεν θα μοιάζει ιδιαίτερα με την τελική έκδοση της κονσόλας, η οποία θα είναι πιο λεπτή. Άλλωστε, συνήθως τα dev kits έχουν μεγαλύτερο όγκο απ' την τελική συσκευή. Όσο για τα χαρακτηριστικά της κονσόλας, αναμένουμε τουλάχιστον δύο USB 3.0 θύρες και Blu-ray drive των 50GB. Υπήρχε ακόμη φήμη ότι θα υπάρχει μέχρι και ενσωματωμένη κάμερα, ώστε η Sony να "χτυπήσει" το επίσης φημολογούμενο ενσωματωμένο Kinect του νέου Xbox. Η κάμερα ωστόσο δεν φαίνεται στη φωτογραφία. Δείτε εδώ αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PlayStation Orbis (PS4;) και του Project Durango (Xbox 720;). Οι τελικές ονομασίες των κονσολών θυμίζουμε ότι δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί καθότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από αμφότερες της Sony και Microsoft.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου