BlizzCon 2013 για όλους...

Έρχεται 8 έως 9 Νοεμβρίου! Η Blizzard Entertainment ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά ότι φέτος θα διεξάγει για άλλη μια φορά την BlizzCon, μια έκθεση όπου θα παρουσιάσει τα νέα της games.
Το event θα λάβει χώρα στο Anaheim Convention Center, στην πόλη Anaheim της California, από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 9 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκειά του θα μάθετε όλα τα τελευταία νέα για τις σειρές Warcraft, StarCraft και Diablo. Μήπως και το MMORPG Titan που είχε διαρρεύσει τον Δεκέμβριο του 2010; "Τα μέλη όλων των gaming communities μας έχουν βοηθήσει ώστε το event αυτό να γίνει το μεγαλύτερο και το καλύτερο που είδατε ποτέ. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να το γιορτάσουμε παρέα αυτό τον Νοέμβριο" δήλωσε ο Mike Morhaime, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Blizzard. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο event θα έχετε την ευκαιρία:
- Να παίξετε τις τελευταίες εκδόσεις των games της Blizzard πριν κυκλοφορήσουν
- Να παρακολουθήσετε τα Blizzard eSports με τους καλύτερους gamers ανά τον κόσμο - Να δείτε live συζητήσεις με τους ανθρώπους της Blizzard
- Να λάβετε μέρος σε κάθε είδους τουρνουά διάφορων video games
- Να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα - Να αποκτήσετε αντικείμενα της Blizzard (π.χ. t-shirts) βασισμένα στα games της
- Περισσότερες δραστηριότητες που θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες Αξίζει να αναφέρουμε ότι η προηγούμενη BlizzCon διεξήχθη στο ίδιο μέρος το 2011 και απουσίασε εντελώς την περυσινή χρονιά. Τα εισιτήρια της BlizzCon 2011 εξαντλήθηκαν από τις πρώτες κιόλας ώρες, επομένως αν έχετε τα χρήματα και σκοπεύετε να αγοράσετε εισιτήριο για τη φετινή έκθεση τότε μπείτε στο Blizzcon.com. Υπολογίστε φυσικά και περί τα 1.000 ευρώ αεροπορικά, συν τη διαμονή για ένα τριήμερο. Η Blizzard σας προτείνει πάντως το δικό της ξενοδοχείο.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου