Nintendo Land για όσους αισθάνονται παιδιά..

Το Nintendo Land σας παρέχεται μαζί με την κονσόλα Wii U Premium (32GB). Το Wii U Basic (8GB) δεν περιλαμβάνει μαζί του το εν λόγω παιχνίδι. Ακόμα δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια εκτίμηση για το αν το παιχνίδι θα πουλήσει τόσα αντίτυπα όσα είχε πουλήσει το Wii Sports (στα οποία συνυπολογίζονταν και οι πωλήσεις κονσολών), καθώς έχει ένα πλεονέκτημα και ένα μειονέκτημα. Το καλό είναι ότι έχει αρκετά minigames ώστε να παίξει όλη η παρέα και το αρνητικό στέκεται στην υψηλή τιμή του που κυμαίνεται στα 55-60 ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζει ένας ΑΑΑ τίτλος.
 Welcome to the Dreamland
Μόλις πατήσετε το Start από το κεντρικό μενού του Wii U, θα μπείτε στον μαγικό κόσμο του Nintendo Land. Πριν καλά καλά αρχίσετε να αναρωτιέστε για το που βρίσκεστε, ένας ξεναγός θα κάνει την εμφάνισή του και θα αναλάβει να σας παρουσιάσει τoν κόσμο γύρω σας. Πρόκειται για την Monita, έναν...ηλεκτρονικό ξεναγό που παρομοιάζεται με οθόνη υπολογιστή, δύο πρόχειρα σχηματισμένα μάτια και μια τρομαχτικά ήρεμη φωνή, που ακούγεται σπασμωδικά, λες και προέρχεται από κάποιο θρίλερ. Ο χαρακτήρας με τον οποίο μετακινείστε στο Nintendo Land είναι το Mii σας, δηλαδή το avatar σας το οποίο όπως στο Wii, έτσι και στο Wii U, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα games. Στην προκειμένη περίπτωση θα το αξιοποιείτε σε μόνιμη βάση για να εισέρχεστε στους κόσμους των minigames και να παίζετε με αυτά. Μόλις η Monita σας δείξει πώς να κρατήσετε το GamePad και πως να εκτελέσετε τις βασικές κινήσεις όπως το περπάτημα και η κίνηση της κάμερας, σας μεταφέρει στο κυρίως θέμα που δεν είναι άλλο από την παρουσίαση της Plaza, της κεντρικής πλατείας του Nintendo Land, με ένα μεγάλο πύργο στο κέντρο και attractions γύρω του. Τα attractions είναι τα minigames που μπορείτε να παίξετε.
 Μια πρώτη επαφή με τα minigames
Η Plaza μοιάζει με ένα μεγάλο λούνα παρκ. Έχει χαρούμενα χρώματα και δείχνει σαν να βγήκε από καρτούν. Με αυτή την καλή ατμόσφαιρα να υπάρχει γύρω, πολλά Miis κυκλοφορούν ανέμελα και συζητάνε μεταξύ τους. Tα Miis μπορεί να είναι είτε NPC, είτε πραγματικοί φίλοι σας από το Miiverse. Όπως προαναφέραμε, τα 12 minigames αποτελούν spin-offs μεγάλων και διάσημων τίτλων όπως το Legend of Zelda, το Pikmin, το Donkey Kong, το Mario ή το Animal Crossing. Η δυσκολία των περισσότερων είναι κάτω του μετρίου, κάτι που τα κάνει προσιτά ακόμα και για μικρά παιδιά ή αρχάριους στο gaming. Ορισμένα από αυτά απαιτούνε δύο παίχτες και για να παίξετε με φίλους θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας το Wii Remote από την πρώτη κονσόλα Wii ή να το αγοράσετε ξεχωριστά. Τα 6 από τα 12 minigames παίζονται από έναν παίκτη και τα υπόλοιπα 6 από 2 ή περισσότερους παίκτες (σε μορφή αντιπάλου ή σε συνεργασία, ανάλογα με το είδος). Πάμε όμως να δούμε όλα τα minigames πιο αναλυτικά.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου