Τα καλύτερα downloads για τις γιορτές...

Πέντε μέρες έμειναν πια μέχρι τα Χριστούγεννα και το επερχόμενο Σαββατοκύριακο προσφέρεται για χαλάρωση, ατελείωτο gaming και εξόρμηση στα μαγαζιά για να προμηθευτείτε τους τίτλους που έχετε βάλει στο...μάτι. Συν τι άλλοις υπάρχει πλούσιο περιεχόμενο και στα "ψηφιακά" ράφια του PSN και του Xbox Live, όποτε πάμε να δούμε τι αξίζει να ψωνίσετε αυτές τις μέρες. Οι κάτοχοι Xbox 360 έχουν την τιμητική τους καθώς η Capcom κυκλοφόρησε πρόσφατα τρία καινούργια multiplayer modes για το Resident Evil 6. Καταρχήν έχουμε το Predator mode στο οποίο συμμετέχουν 2-6 παίχτες, από τους οποίους ένας αναλαμβάνει τον ρόλο του Ustanak (ένα από τα bosses του παιχνιδιού) και οι υπόλοιποι προσπαθούν να τον εξολοθρεύσουν. Ο γύρος τελειώνει όταν όλοι οι παίχτες έχουν παίξει τουλάχιστον μια φορά ως Ustanak και νικητής ανακηρύσσεται αυτός που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους.
Το Survivor mode, όπου επίσης συμμετέχουν 2-6 παίχτες, είναι το κλασικό deathmatch, με την μόνη διάφορα ότι αν πεθάνετε θα κάνετε respawn ως τέρας και θα πρέπει να σκοτώσετε έναν άλλον παίχτη για να επανακτήσετε ξανά τον αρχικό χαρακτήρα σας. Τo τρίτο mode ονομάζεται Onslaught και σκοπός σας είναι να επιτύχετε όσο το δυνατόν περισσότερα combos σκοτώνοντας συνεχόμενα κύματα εχθρών. Μπορούν να συμμετάσχουν δύο παίχτες και όποτε επιτυγχάνετε ένα μεγάλο combo στέλνετε τους εχθρούς που μόλις σκοτώσατε στην οθόνη του αντίπαλου παίχτη. Το κάθε mode ξεχωριστά κοστίζει 360 Microsoft Points, ενώ υπάρχει και η επιλογή να αγοράσετε το 3-Mode Pack που περιλαμβάνει και τα τρία έναντι 720 Microsoft Points.
Εν τω μεταξύ, κυκλοφόρησε και το Rally Expansion Pack για το Forza Horizon, το οποίο περιέχει νέα αμάξια και καινούργια online rally modes. Το expansion κοστίζει 1600 Microsoft Points και περιλαμβάνει 10 νέα achievements. Επιπλέον, όσου από εσάς είστε κάτοχοι του Season Pass μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν ένα ακόμη αμάξι, το 2003 Ford SVT Focus. Από τα υπόλοιπα downloads αξίζει να αναφερθούμε στο Aftermath DLC για το Battlefield 3, το οποίο έφτασε και στο Xbox 360. Η Bethesda κυκλοφόρησε το πρώτο DLC -ονόματι The Scorchers- για το Rage, ένα ιδιαίτερα αξιόλογο FPS από την id Software που μας έχει προσφέρει στο παρελθόν τις σειρές Doom και Quake. Στο "στρατόπεδο" της Nintendo και συγκεκριμένα στην πλατφόρμα Virtual Console του 3DS μπορείτε να αποκτήσετε έως τις 27/12 σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή τα New Super Mario Bros. και Dr. Mario (€3.99 και €1.49 αντίστοιχα).
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου