Εξαιρετικό ξεκίνημα για το Warhammer 40K: Space Marine 2

 


Εξαιρετικό ξεκίνημα για το Warhammer 40K: Space Marine 2.

Σύμφωνα με την εκδότρια Focus, το Space Marine 2 αριθμεί τουλάχιστον 2 εκατομμύρια παίκτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω ανακοίνωση έγινε λίγο μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, οπότε οι πωλήσεις του σίγουρα έχουν αυξηθεί ακόμα περισσότερο από τότε.

Εσείς έχετε το Space Marine 2; Πώς σας φαίνεται η πορεία του;

TO REVIEW TOY GAMER

Χρειάστηκαν 13 ολόκληρα χρόνια μέχρι να αρπάξουν την σκυτάλη οι Saber Interactive και Focus Entertainment και να μας μεταφέρουν φέτος στις οθόνες μας τις νέες περιπέτειες του αδίστακτου space marine που δεν διστάζει να αντιμετωπίσει ολόκληρους στρατούς στο όνομα του θεού – αυτοκράτορά του. Γνωρίζοντας το ταλέντο της Saber Interactive στα 3rd Person Shooters σαν το World War Z, ελάχιστες αμφιβολίες είχαμε για την υψηλή ποιότητα του πολυαναμενόμενου sequel και, πράγματι, τα γεγονότα επιβεβαίωσαν απόλυτα τις προσδοκίες μας.

space marine 2 1

Ένταξη στον φονικότερο στρατό του σύμπαντος
Διανύουμε την 41η χιλιετηρίδα σε μια περίοδο όπου η γαλαξιακή αυτοκρατορία του ανθρώπου έχει εξαπολύσει μια νέα σταυροφορία, στην προσπάθειά της να απελευθερώσει πολλούς κόσμους από την κυριαρχία των δυνάμεων του Χάους και της εξωγήινης φυλής των Tyranids. Ο Demetrian Titus, πρωταγωνιστής του πρώτου Warhammer 40K: Space Marine, επιστρέφει στην ενεργό δράση, έχοντας απαλλαγεί προσωρινά από το στίγμα της αίρεσης που τον ακολουθούσε μετά την τελευταία του περιπέτεια.

Οι ανάγκες σε... φονικά χέρια αναγκάζουν την λεγεώνα των Ultramarines να επανεντάξει τον Titus και να τον στείλει μαζί με δύο συμπολεμιστές του σε αποστολές αυτοκτονίας ενάντια στις ορδές των Tyranids που έχουν σαρώσει το πλανητικό σύστημα Recidious. Υπό τον ελεγχό μας, ο Titus θα πρωτοστατήσει σε επικές μάχες ενάντια στις δυνάμεις του Σκότους, θα έρθει σε προστριβή με τους συμπολεμιστές του και θα αποκαλύψει μια συνωμοσία που υπονομεύει την ύπαρξη της γαλαξιακής αυτοκρατορίας του ανθρώπου.

Συναρπαστικό σενάριο με ανατροπές, συνομωσίες και κοσμογονικά γεγονότα, οι έννοιες της στρατιωτικής τιμής, της πίστης, της αφοσίωσης και της ανιδιοτελούς υπηρεσίας στο κοινωνικό σύνολο, το μείζων θέμα της εξιλέωσης, αυτοί είναι οι αφηγηματικοί πυλώνες του εξαιρετικού Warhammer 40K: Space Marine 2 οι οποίοι αγγίζουν όλους μας. Το έπος του Titus μας ταξιδεύει σε τρείς πλανήτες και σε εννιά συνολικά αποστολές, φέρνοντας μας αντιμέτωπους με τις δυνάμεις των Tyranids και των Chaos. Δεν χρειάζεται να έχουμε παίξει το πρωτότυπο για να απολαύσουμε το Warhammer 40K: Space Marine 2, οι λιγοστές αναφορές στο παρελθόν του Titus ξεδιαλύνονται εύκολα με ένα συντομο ταξίδι στην Wikipedia π.χ.

Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου