ΣΤΑ σκαριά ταινίες και σειρές βασισμένες στα Alan Wake και Control


 Η Remedy ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει μόνη της το Control 2, τη συνέχεια του αναγνωρισμένου third-person action game του 2019.

Η Remedy είχε ήδη ανακοινώσει νωρίτερα το 2024 ότι είχε αποκτήσει τα πλήρη δικαιώματα του Control franchise από τον εκδότη του πρώτου παιχνιδιού, την 505 Games.

Η Remedy ανακοίνωσε επίσης ότι το Control 2 θα συγχρηματοδοτηθεί από την Annapurna, την εταιρεία που έχει χρηματοδοτήσει και παράγει πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως τα Zero Dark Thirty, American Hustle, Her και πολλά άλλα. Η Annapurna είναι επίσης εκδότρια παιχνιδιών που έχει επικεντρωθεί κυρίως στην κυκλοφορία μικρότερων ανεξάρτητων παιχνιδιών.

Το δελτίο τύπου αναφέρει επίσης ότι η Annapurna θα συνεργαστεί με τη Remedy για να βοηθήσει στην υλοποίηση κινηματογραφικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων βασισμένων τόσο στο Control όσο και στη σειρά παιχνιδιών Alan Wake. Θα καλύψει επίσης και «άλλες οπτικοακουστικές μορφές».

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε την Annapurna στο παιχνίδι! Οι δημιουργικές αξίες της Annapurna ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τις δικές μας, καθιστώντας την έναν εμπνευσμένο συνεργάτη για το ταξίδι που έρχεται. Εμείς στη Remedy δουλεύουμε στο Control 2 ήδη εδώ και καιρό, φαίνεται καταπληκτικό και νιώθουμε ότι η Annapurna είναι ο τέλειος συνεργάτης για να δουλέψουμε μαζί της, καθώς η ανάπτυξη του παιχνιδιού προχωράει προς την παραγωγή και φτάνει στη γραμμή του τερματισμού.

Η Remedy ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ακύρωσε τα σχέδιά της για τη δημιουργία ενός co-op multiplayer παιχνιδιού με την κωδική ονομασία «Kestrel». Εκτός από το Control 2, η ομάδα εργάζεται επίσης στο Project Condor, ένα co-op-θεματικό spin-off παιχνίδι που διαδραματίζεται στο ίδιο διευρυμένο σύμπαν του Alan Wake και του Control. Τέλος, η Remedy ανακοίνωσε ότι έχει μπει σε πλήρη παραγωγή για τα remakes των δύο πρώτων παιχνιδιών Max Payne για τον εκδότη Take-2 Interactive.

Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου