Μαγική “βόλτα” στην Ιαπωνία του Assassin’s Creed Shadows

 


Η Ubisoft μας επιτρέπει να ρίξουμε μια νέα κινηματογραφική ματιά στον ανοιχτό κόσμο του Assassin’s Creed Shadows. Μπορεί το νέο trailer να διαρκεί μόνο μερικά λεπτά, αλλά είναι σαφές ότι η εταιρεία έχει… μοχθήσει για να αναπαραστήσει την Ιαπωνία του 16ου αιώνα.

Οι απόψεις διίστανται πάντα σχετικά με τα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σειράς και τις τάσεις τους προς τα RPG, αλλά είμαστε τεράστιοι fans της τέχνης του ανοιχτού κόσμου στα Assassin’s Creed Origins, Odyssey και Valhalla. Είναι εκπληκτικό να βλέπουμε το σκηνικό του Shadows να συνεχίζει αυτή την τάση.

Επιπλέον, το Shadows διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα καιρού που βασίζεται στην εποχή, το οποίο μπορείτε να δείτε σε αυτό το trailer. Καθώς προχωράτε στο παιχνίδι, τα περιβάλλοντα θα αλλάζουν ανάλογα με το αν είναι άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο ή χειμώνας, φέρνοντας στο προσκήνιο διαφορετικά εφέ καιρού και φωτισμού. Θα μπορούσε να είναι κάτι πολύ ξεχωριστό.

Δείτε, στη συνέχεια, το trailer:

Φυσικά, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Shadows θα είναι «PS5 Pro Enhanced», οπότε περιμένουμε μερικά ιδιαίτερα εντυπωσιακά γραφικά στο αναβαθμισμένο σύστημα της Sony.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε, το Shadows θα είναι το πρώτο Assassin’s Creed που θα είναι πλήρως συμβατό με την τρέχουσα γενιά κονσολών, κάτι που υποδηλώνει έντονα ότι δεν θα κυκλοφορήσει στα Xbox One και PlayStation 4. Η Ubisoft στοχεύει το νέο Assassin’s Creed να διαθέτει έναν πιο δυναμικό κόσμο που εξελίσσεται και αντιδρά στον παίκτη καθώς ταξιδεύει μέσα από αυτόν, συμπεριλαμβανομένης της φθοράς και του φορτίου των αντικειμένων του χαρακτήρα.

Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου