Gran Turismo 7: Premium cars και ημερομηνία κυκλοφορίας

Ο Kazunori Yamauchi, δημιουργός της σειράς Gran Turismo, έδωσε τα πρώτα στοιχεία στο GameWorld σχετικά με το Gran Turismo 7. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, συναντήσαμε τον Yamauchi στο Nurburgring 24h Race 2015, την πίστα της Νυρεμβέργης. Ο Kaz ήταν να τρέξει με την Aston Martin SP8 Class μαζί με τον Chris Harris, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη. Τελικά έμεινε στην ομάδα της Schulche Motorsport με το GTR GT3 βοηθώντας σε διάφορα θέματα τηλεμετρίας.
Premium αυτοκίνητα Ο Yamauchi που περιοδεύει ανά την Ευρώπη σε διάφορες πίστες, μας δήλωσε πανευτυχής ότι τα αυτοκίνητα του Gran Turismo 7 θα γίνουν Premium. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα 1200 αυτοκίνητα του Gran Turismo 6 μόνο τα 250 περίπου δημιουργήθηκαν από το μηδέν κατά το development του παιχνιδιού. Τα υπόλοιπα είχαν γίνει import από προηγούμενες εκδόσεις, με βελτιωμένα ωστόσο γραφικά. Πλέον όμως, στο GT7 όλα τα αυτοκίνητα θα είναι premium. Μάθαμε ακόμη ότι ο Mike Caviezel, επικεφαλής του ηχητικού τομέα στην Turn 10 για την σειρά Forza Motorsport, ανέλαβε καθήκοντα στην Polyphony Digital στο ίδιο πόστο, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη καλύτερη ποιότητα ήχου! Στα του gameplay, ο ιάπωνας game designer επεσήμανε ότι τα όποια τεχνικά θέματα έχουν υπάρξει στις συγκρούσεις και το damage model γενικότερα θα λυθούν στη νέα έκδοση.
Κυκλοφορία εντός του 2016 Ο Kazunori Yamauchi μας δήλωσε επίσης ότι στόχος της Polyphony Digital είναι να κυκλοφορήσει το Gran Turismo 7 εντός του φθινοπώρου του 2016. Προς το παρόν το παιχνίδι είναι σε στάδιο development και θα μάθουμε περισσότερα στην E3 2015.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου