Game of Thrones: A Telltale Series – Episode 4

Μέχρι στιγμής το Game of Thrones: A Telltale Series δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας. Ενδεχομένως o πήχης είναι πολύ ψηλά μετά τα εξαιρετικά The Walking Dead και The Wolf Among Us και η Telltale Games δυσκολεύεται να μας παρουσιάσει ένα εξίσου καλό αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν αποτελεί καμία δικαιολογία. Μετά από το σχετικά "χλιαρό" Iron from Ice, ακολούθησε το μετριότατο The Lost Lords για να φτάσουμε στο The Sword in the Darkness, στο οποίο είδαμε για πρώτη φορά στην σειρά τον καλό εαυτό της Telltale Games. To τρίτο επεισόδιο τα είχε όλα, ίντριγκες, ανατροπές, δυνατές συναισθηματικές στιγμές -χωρίς να λείπουν τα προβλήματα τεχνικής φύσεως βέβαια- και κατόπιν αυτού περιμέναμε μια ανάλογη συνέχεια. Όπως θα δούμε και παρακάτω όμως οι όποιες ελπίδες μας για κάτι καλό πέφτουν στο κενό, καθώς εδώ η αμερικανική εταιρεία ακολουθεί την λογική του δεύτερου επεισοδίου, κοινώς η πλοκή μένει και πάλι στάσιμη.
Συν τις άλλοις, εδώ κάνουν την εμφάνισή τους και κάποια προβλήματα στον τρόπο με τον οποίο αρχίζουν να αποδίδονται οι βασικοί πρωταγωνιστές της ιστορίας. Ας μην μακρηγορούμε περαιτέρω όμως και πάμε να δούμε για ποιους λόγους το τέταρτο επεισόδιο του Game of Thrones: A Telltale Series αποτυγχάνει να διακριθεί. Πλέον υπάρχει ελπίδα για τους Forresters Μετά από ένα σύντομο εισαγωγικό cutscene που σας εξιστορεί περιληπτικά τα γεγονότα των προηγούμενων επεισοδίων θα βρεθείτε στο The Wall ελέγχοντας τον Gared Tuttle, ο οποίος καλείται πλέον να πληρώσει το αντίτιμο των πράξεων του.
Όπως και στα προηγούμενα επεισόδια, η αφήγηση της ιστορίας γίνεται μέσα από οχτώ κεφάλαια, στα οποία αναλαμβάνετε εναλλάξ των έλεγχο των τεσσάρων πρωταγωνιστών. Στο Sons of Winter o Gared Tuttle συνεχίζει την αναζήτησή του για το The North Grove, ενώ ο Asher Forrester προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια της Daenerys Targaryen. Στο King's Landing τώρα η Mira Forrester είναι πλέον χωρίς ισχυρούς συμμάχους, καθώς έχει πέσει στην δυσμένεια της Margaery Tyrell, εντούτοις δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να σώσει την οικογένειά της με κάθε τρόπο. Από την άλλη πλευρά ο Rodrik Forrester στο Ironrath είναι έτοιμος να δεχθεί την βοήθεια ενός απροσδόκητου συμμάχου και να πάρει πλέον την μοίρα της οικογένειάς του στα χέρια του.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου