E3 2015: Bethesda press conference

Η Bethesda ανακοίνωσε ότι η φετινή της παρουσία στην Ε3 θα συνοδευτεί από μία σχετική press conference που θα λάβει χώρα στο Hollywood την Κυριακή 14 Ιουνίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα δοθούν ελάχιστα εισιτήρια στους φανατικούς φίλους της εταιρείας, παρόλα αυτά θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του developer του Skyrim από το GameWorld, αφού καθ' όλη την διάρκειά της θα υπάρχει το καθιερωμένο live update. Αυτή πάντως θα είναι η πρώτη φορά που η Bethesda θα παραχωρήσει press conference στα πλαίσια της E3, έστω κι αν ουσιαστικά μιλάμε για ένα pre-E3 show (η Ε3 θα διαρκέσει από τις 16 μέχρι τις 18 Ιουνίου).
Βέβαια το βασικό ερώτημα είναι το τί θα μας δείξει η Bethesda. Καταρχήν θα μάθουμε περισσότερα για το Fallout 4, το οποίο αναπτύσσεται από τον Απρίλιο του 2013.
Δεν αποκλείεται όμως να δούμε και τον διάδοχο του Dishonored. Συν τις άλλοις, η αγωνία του κόσμου για το νέο Doom είναι τεράστια και ενδέχεται να δούμε κάποιο τρέιλερ ή εν πάση περιπτώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Επίσης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η Bethesda θα αφιερώσει κάποιο χρόνο στο The Elder Scrolls Online, το οποίο θα γίνει buy-to-play. Θυμίζουμε ότι στις αρχές Ιουνίου το περιμένουμε και στις next-gen κονσόλες. [UPDATE: 5/6/15 - Οριστικοποιήθηκε η ώρα] Η Bethesda ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 14 Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 17:00 θα μάθουμε τα νέα της εταιρείας στην συνέντευξη τύπου που θα ξεκινήσει την φετινή E3.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου