Fallout 4 και επίσημα!

Έρχεται σε PC, PS4 και Xbox One! Δείτε το πρώτο τρέιλερ! [UPDATE]
Η σειρά Fallout είναι μία από τις πιο αγαπητές για τους φίλους των RPG και της Bethesda (ενδεχομένως μετά το The Elder Scrolls, αλλά για κάποιους σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό). Από το 2013 έχουμε μάθει ότι η Bethesda αναπτύσσει το νέο της Action RPG και μέχρι σήμερα μας έκανε tease διαρκώς την κυκλοφορία του.
Το ιστορικό:: Σταματάει το development των DLC του The Elder Scrolls V: Skyrim καθώς η εταιρεία στρέφεται σε ένα νέο μεγάλο project. 
20/6/15: O Pete Hines, αντιπρόεδρος του τμήματος δημοσίων σχέσεων της Bethesda, επιβεβαιώνει την ύπαρξη του μεγάλου αυτού project.
18/11/2013:  H Bethesda στις 14 Νοεμβρίου κατοχύρωσε το trademark για το Fallout 4 στο Office of Harmonization for the Internal Market, όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.
12/12/13: Σύμφωνα με έγγραφα που έχει στα χέρια του το Kotaku, το Fallout 4 βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Μπορείτε να δείτε τα έγγραφα που διέρρευσαν στις εικόνες της gallery παρακάτω.
7/5/15 - E3 2015: Γνωστοποιείται ότι η Bethesda θα παρουσιάσει το Fallout 4 σε κλειστό δημοσιογραφικό κύκλο στην E3 2015 με ένα gameplay demo 20-30 λεπτών.
2/6/15 - Teaser: Επίσημη έναρξη του teaser για 24 ώρες σύμφωνα με το επίσημο site της Bethesda. 
Όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική εικόνα που υπάρχει στην gallery του άρθρου το ρολόι θα σταματήσει να μετρά σε περίπου 22 ώρες από τώρα, κοινώς στις 17:00 αύριο το απόγευμα. Θυμίζουμε ότι εδώ και μήνες υπάρχουν δεκάδες φήμες σχετικά με την ανακοίνωση του Fallout 4, ιδιαίτερα από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Bethesda θα δώσει φέτος για πρώτη φορά press conference στα πλαίσια της E3, την Κυριακή 14 Ιουνίου.
 Σήμερα ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης μέσω του επίσημου τρέιλερ. Η Bethesda αποκάλυψε και επίσημα το Fallout 4 πριν την E3! Θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One!
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου