Bans στο Call of Duty: Black Ops 2

Η Treyarch αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους μπορεί να γίνετε ban! Η προγραμματιστική ομάδα του Call of Duty: Black Ops II ανακοίνωσε ορισμένους από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να γίνετε ban απ' το online multiplayer mode του νέου της First-Person Shooter που κυκλοφορεί από αύριο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι λόγοι αυτοί μπορεί να είναι οι εξής: - Mods
- Hacks
- Πειρατικό software
- Modded controllers
 - IP flooders - Lag switches
-Boosting - Βίαιη/Ρατσιστική/Σεξιστική συμπεριφορά
- Χρήση exploits προς όφελός σας
 Τα exploits μπορεί να είναι για παράδειγμα μέχρι και μια τρύπα στον χάρτη με την οποία θα βγείτε εκτός ορίων! Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στο live streaming των παιχνιδιών σας. Θυμίζουμε ότι η Activision θα έχει συνεργασία με το YouTube ώστε να μπορείτε να κάνετε live streaming στο δημοφιλέστερο δίκτυο βίντεο παγκοσμίως. Στον αντίποδα, η EA έχει ανακοινώσει την συνεργασία της με το Twitch.tv μέσω Origin, το οποίο μπορεί να έχει μικρότερο κόσμο, είναι όμως πιο εξειδικευμένο στο live streaming. Το Call of Duty: Black Ops II κυκλοφορεί από αύριο για PC, PS3 και Xbox 360.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σε όλους!

    Είμαστε από την Quontest και διοργανώνουμε 1 διαγωνισμό με δώρο

    1 CALL OF DUTY BLACK OPS II για Playstation 3 με συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα

    και θεωρήσαμε ότι θα ενδιαφέρει τους χρήστες της σελίδας σας.

    Πείτε μου παρακαλώ πώς μπορώ να το ανακοινώσω στο φόρουμ σας, σύμφωνα με τους κανόνες σας, για να μην θεωρηθεί spamming.

    Με εκτίμηση
    η ομάδα Quontest

    ΑπάντησηΔιαγραφή