Sony: Τα Last of Us 2, Death Stranding και Ghost of Tsushima

Πρόσφατα η Sony ταρακούνησε την gaming βιομηχανία και πρακτικά άνοιξε το χορό της νέας γενιάς, ανακοινώνοντας τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για το PlayStation 5. Πολλοί παίκτες ανησύχησαν πως οι επερχόμενοι αποκλειστικοί τίτλοι του PlayStation 4 που δεν έχουν ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας θα κάνουν το άλμα στη νέα γενιά και έτσι δεν θα μπορούν να τους απολαύσουν στις κονσόλες που ήδη έχουν.
Τώρα, η Sony έρχεται να καθησυχάσει το κοινό. Συγκεκριμένα, η εταιρία πραγματοποίησε μια παρουσίαση στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών της αποτελεσμάτων. Στο πλαίσιο αυτό είδαμε το πρώτο συγκριτικό βίντεο για το PlayStation 5, ενώ η Sony επισήμανε πως “υπάρχει ένα εκπληκτικό ρόστερ αποκλειστικών AAA τίτλων” που θα έρθει στο PS4. Στη διαφάνεια αυτή υπήρχαν εικόνες των The Last of Us Part IIGhost of Tsushima και Death Stranding.
Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται τα παραπάνω παιχνίδια να κυκλοφορήσουν και στο PlayStation 5 ως cross-gen κυκλοφορίες, αλλά είναι βέβαιο πως οι κάτοχοι κονσολών τρέχουσας γενιάς της Sony θα μπορέσουν να τα απολαύσουν.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου