Dead Cells: Ο λατρεμένος indie τίτλος έρχεται σε iOS και Android

Η Motion Twin έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer, το οποίο αποκαλύπτει πως το δημοφιλές roguelike Metroidvania Dead Cells έρχεται στις iOS συσκευές μέσα στο καλοκαίρι και λίγο αργότερα θα καταφθάσει και στις συσκευές με Android. Όπως υποστηρίζει το studio οι μηχανισμοί του dodging και slashing θα παραμείνουν ακέραιοι. Ωστόσο, το interface θα επανεξεταστεί και θα σχεδιαστεί για να ταιριάζει όπως πρέπει στις φορητές συσκευές. Το UI θα είναι πλήρως προσαρμόσιμο ώστε οι παίκτες να έχουν τη δυνατότητα να το μετακινήσουν και να ορίσουν το μέγεθος που επιθυμούν. Το dodging θα γίνεται με swipe, ενώ παράλληλα ο τίτλος θα φέρει πληθώρα από touch control παραμετροποιήσεις.
Οι παίκτες, όπως υπόσχεται η εταιρία, θα βιώσουν την ίδια fast-paced εμπειρία στο gameplay με τις κονσόλες και το PC, αλλά ταυτόχρονα θα μπορούν να ενεργοποιήσουν και το auto-hit mode αν δυσκολεύονται. Για πιο παραδοσιακή εμπειρία το Dead Cells στο iOS θα υποστηρίζει MFi controllers. Επίσης θα είναι διαθέσιμο σε 11 γλώσσες. Η πλήρης έκδοση θα είναι απαλλαγμένη από διαφημίσεις και θα κοστίζει €9.99. Όσο για την free-to-play έκδοση, εκτός των διαφημίσεων θα περιέχει «F2P mechanics», οι οποίοι όμως δεν διευκρινίστηκαν.  Η εταιρία ευελπιστεί πως με τις mobile εκδόσεις η δημοτικότητα του παιχνιδιού θα εκτοξευθεί περισσότερο.
Το Dead Cells κυκλοφορεί ήδη σε Windows, macOS, Linux, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch. Δείτε το εν λόγο trailer στον player που ακολουθεί.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου