Microsoft: Η streaming υπηρεσία έχει ήδη 3500 παιχνίδια

Η αντίστροφη μέτρηση για την E3 2019 έχει ξεκινήσει και η Microsoft προέβη σε μια νέα ανακοίνωση σχετικά με την streaming υπηρεσία που ετοιμάζει, την οποία για την ώρα γνωρίζουμε με την κωδική ονομασία Project xCloud και αναμένεται να δούμε να παρουσιάζεται στην έκθεση. Πιο αναλυτικά, η Microsoft έκανε γνωστό πως οι εσωτερικές δοκιμές κυλούν ομαλά και έχει ήδη εξοπλίσει με το απαραίτητο hardware τα Azure datacenters της σε 13 διαφορετικές περιοχές, καλύπτοντας μεγάλο μέρος της Αμερικής, της Ασίας και της Ευρώπης.
Μάλιστα, η εταιρία επισημαίνει ότι έχει δώσει τη δυνατότητα σε ηγετικές ομάδες ανάπτυξης ανά τον κόσμο, όπως η Capcom και η Paradox, την δυνατότητα να δοκιμάζουν κατευθείαν τα παιχνίδια τους χρησιμοποιώντας το xCloud. Το πιο σημαντικό κομμάτι της ανακοίνωσης όμως είναι πως μέσα από το xCloud οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν τις τρεις γενιές παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα στο Xbox One. Η Microsoft τονίζει πως η streaming υπηρεσία της ήδη υποστηρίζει 3,500 παιχνίδια, ενώ βρίσκονται υπό ανάπτυξη ακόμη 1,900 παιχνίδια.
Μάλιστα, η εταιρία επισημαίνει πως το xCloud θα υποστηρίζει τα παιχνίδια του Xbox One χωρίς να χρειάζεται ο developer να κάνει καμία απολύτως αλλαγή. Ακόμη και τα updates των παιχνιδιών δεν θα είναι διαφορετικά για το xCloud και δεν θα χρειάζεται να κάνουν τίποτα επιπλέον οι developers. Φυσικά, αν κάποια ομάδα ανάπτυξης θέλει να προσφέρει εξειδικευμένα controls για τις touch συσκευές, να μεγαλώνει τα γράμματα στις μικρότερες οθόνες και να κάνει διάφορες άλλες βελτιώσεις για την streaming πλατφόρμα, η Microsoft τονίζει πως πλέον τα development εργαλεία της έχουν ενημερωθεί πλέον και οι developers μπορούν να αρχίσουν να προσαρμόζουν τους τίτλους τους αν το επιθυμούν.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου