Black Desert Remastered: Το δημοφιλές MMORPG έρχεται

Η Pearl Abyss έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το trailer που αφορά την ανακοίνωση πως το δημοφιλές MMORPG Black Desert καταφθάνει μετά το PC και το Xbox One -στα οποία μάλιστα έχει συγκεντρώσει 20 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες- και στη κονσόλα της Sony. Ο lead producer Kwangsam Kim της Pearl Abyss, προέβη στην εξής δήλωση:
Η ομάδα μας δουλεύει επιμελώς να κάνει το Black Desert την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Επιτέλους είμαστε σε θέση να ανταμείψουμε την υπομονή τον fans. Όσοι κάτοχοι του PS4 ανυπομονούν για έναν open-world action MMORPG τίτλο που να ισορροπεί το personalization με μια πλούσια gameplay εμπειρία, τότε τους προτείνουμε να προ-παραγγείλουν αυτόν τον Ιούλιο το παιχνίδι μας.
Η PlayStation 4 έκδοση του Black Desert έρχεται με remastered γραφικά και ήχο και 4K ανάλυση για το PS4 Pro. Φυσικά το UI έχει υποστεί αλλαγές φιλικότερες στο χειρισμό κονσόλας.
Επιπλέον η Pearl Abyss αποκάλυψε για τις mobile συσκευές το Black Desert Mobile, το οποίο θα έρθει παγκοσμίως μέσα στο 2019 για iOS και Android συσκευές.  
Το Black Desert κυκλοφορεί προς το παρόν σε Xbox One και PC. Ωστόσο για PS4 και mobile θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Δείτε το trailer της ανακοίνωσης στον player που ακολουθεί.  
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου