Bullet Run με δράση για καλούς παίκτες...

Ο τζάμπας ζει και βασιλεύει, ειδικά στα free-to-play MMO FPS. Μετά από την πρόσφατη περίπτωση του επιτυχημένου Tribes: Ascend, σειρά τώρα έχει το Bullet Run.
Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την ACONY Games με publisher την Sony Online Entertainment και αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC μέσα στο καλοκαίρι. Με βάση το υποτυπώδες σενάριο, στόχος σας θα είναι να βγείτε νικητής σε έναν διαγωνισμό ενός reality show και να κερδίσετε φήμη και δόξα. Κάτι από Unreal Tournament θυμίζει όλο αυτό!
Το gameplay του θα βασίζεται αρκετά στη λογική του BulletStorm, δηλαδή θα πρέπει να σκοτώνετε τους αντιπάλους σας με στυλ για να παίρνετε τους ανάλογους πόντους. Θα υπάρχει επίσης μια σειρά από customizations, με τα οποία θα αλλάζετε την όψη του χαρακτήρα σας, αλλά και ειδικά abilities που θα ξεκλειδώνετε (όπως heals, αυξανόμενα πυρά, στρατολόγηση ρομπότ, mini-guns κ.ο.κ.)
Όσο για το level up, θα υπάρχει το λεγόμενο "Heat system", με το οποίο θα μπορείτε να αποκτήσετε μεγαλύτερο xp και να κάνετε level up πιο γρήγορα, κοροϊδεύοντας και εξευτελίζοντας τους αντιπάλους σας. Μέχρι 20 παίκτες θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε έξι διαφορετικούς χάρτες, που περιλαμβάνουν βιομηχανικές τοποθεσίες, τροπικά νησιά ή εγκαταλελειμμένα μέρη. Νέα όπλα, modifications, attachments, ρούχα, αξεσουάρ και ειδικά λογότυπα θα είναι διαθέσιμα μέσω του συστήματος μικροπληρωμών για όσους θέλουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Οι υπόλοιποι θα παίζετε κανονικά εντελώς δωρεάν.
Θα αναμένουμε την E3 για να μάθουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του Bullet Run που θα μας έρθει τις προσεχείς εβδομάδες για PC. Πάντως, αν η Sony Online Entertainment αποφασίσει να το λανσάρει στο PlayStation 3, τότε ύστερα από τα MMORPG DC Universe και Free Realms, το Bullet Run θα γίνει το πρώτο Free-to-play Shooter για το PlayStation 3. Μέχρι τότε...οι console fans απλά ελπίζουν.
Το επίσημο site για να δοκιμάσετε την beta είναι το bulletrunthegame.com.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου