Transformers: Fall of Cybertron

Πέρυσι, η Activision σας έβαλε στη μέση ενός εμφυλίου πολέμου, με την High Moon Studios που ανέπτυξε το Transformers: War for Cybertron να είναι η κυρίως υπεύθυνη. Σήμερα, οι εκδότες ανακοίνωσαν πως αυτή η σύγκρουση θα εξελιχθεί τον επόμενο χρόνο, καθώς οι developers έχουν είδη αρχίσει να δουλεύουν πάνω στο Transformers: Fall of Cybertron.
Όπως υποδηλώνει και το όνομα του παιχνιδιού (Fall of Cybertron), θα βιώσετε τα τελικά στάδια του πολέμου μεταξύ των Autobots και Decepticons. Η σύγκρουση αυτή θα επιφέρει την καταστροφή του πλανήτη τους. Το παιχνίδι θα αποκαλυφθεί πληρέστερα σε ένα περιοδικό τον Νοέμβριο, το οποίο θα έχει δύο εξώφυλλα. Στο ένα θα απεικονίζεται ο αρχηγός των Autobots -Optimus Prime- με τον Grimlock, ενώ στο άλλο εξώφυλλο θα σας παρουσιάζεται ο Prime γονατισμένος πάνω από την χτυπημένη μορφή του Bumblebee. Με αυτά τα εξώφυλλα, η High Moon Studios θέλει να σας δείξει πως θα υπάρχουν λίγο πιο..."σκοτεινά¨" στοιχειά σε αυτή την έκδοση του Transformers.
Στην τελευταία έκδοση της σειράς, το War for Cybertron, είχατε δει τις δύο πλευρές της ιστορίας. Από τη μια τα ηρωικά Autobots που προσπαθούσαν να σώσουν τον πλανήτη και από την άλλη τους Decepticons με την καταστροφική τους επιδίωξη για εξουσία. Το Fall of Cybertron θα συνεχίσει την ιστορία του αρχικού παιχνιδιού, ενώ εκτός από την δράση στο Single-Player mode, θα έχετε και την δυνατότητα του Co-op με άλλους παίκτες, αλλά και του head-to-head multiplayer, όπου θα παίζετε ως αντίπαλοι.
Το Transformers: Fall of Cybertron θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2012 για PC, Xbox 360 και Playstation 3.
Σπύρος Λούης
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου