Smart Display με ενσωματωμένο τον Google Assistant

Η Lenovo αποφάσισε να ξεφύγει από τα καθιερωμένα παρουσιάζοντας μία «έξυπνη» οθόνη με ενσωματωμένο τον ψηφιακό βοηθό Google Assistant και όχι ένα συμβατικό «έξυπνο» ηχείο.
Η Smart Display της Lenovo είναι ουσιαστικά ο Google Assistant, αλλά με οθόνη και όχι ένα απλό ηχείο όπως ήταν το συνηθισμένο έως σήμερα. Ενσωματώνει την πλατφόρμα Qualcomm Home Hub η οποία βασίζεται στον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 624, συνοδευόμενο από 4GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και 2GB μνήμης RAM.
Η συσκευή υποστηρίζει την πραγματοποίηση βίντεο-κλήσεων μέσω του Google Duo ενώ υποστηρίζει την πρόσβαση σε τοπικά ασύρματα δίκτυα Wi-Fi 802.11 ac. Στο εμπρόσθιο μέρος της Lenovo Smart Display υπάρχει κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel με δυνατότητα βιντεοσκόπησης σε ανάλυση 720p.
Αξιοσημείωτο είναι ότι για λόγους προφύλαξης των προσωπικών δεδομένων του χρήστη η συσκευή διαθέτει καλύπτρα που ουσιαστικά «κρύβει» την κάμερα ενώ υπάρχει και πλήκτρο σίγασης του ενσωματωμένου μικροφώνου.
Η Lenovo Smart Display θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ σε δύο εκδόσεις: με οθόνη τεχνολογίας IPS στις 8 και στις 10 ίντσες. Και τα δύο μοντέλα θα έχουν λευκή-μαύρη πρόσοψη αλλά θα διαφέρει το πίσω μέρος με το μικρότερο να έχει πλαστικό κάλυμα χρώματος γκρι ενώ το μεγαλύτερο να έχει χρώμα και υφή ξύλου. Το Smart Display των 8 ιντσών θα κοστίζει 200 δολάρια ενώ αυτό των 10 ιντσών θα κοστίζει 250 δολάρια. Οι παραδόσεις και των δύο εκδόσεων αναμένονται τον Αύγουστο.
Τέλος, στις ΗΠΑ με την αγορά της συσκευής θα παρέχεται τρίμηνη δωρεάν συνδρομή στο YouTube Premium ενώ θα μπορεί να γίνει αναπαραγωγή περιεχομένου και από τα HBO Now, Spotify, Pandora, Google Play Music και YouTube Music.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου