Η AMD προσφέρει εντελώς δωρεάν τα Assassin’s Creed Odyssey, Star Control

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προσφορά κάνει η AMD σε όσους αγοράσουν κάποια RX Vega, RX 570 ή RX 580. Η εταιρία δίνει εντελώς δωρεάν τα ακόμα ακυκλοφόρητα, Assassin’s Creed Odyssey, Star Control: Origins και Strange Brigade, εφόσον κάποιος αγοράσει μία από τις προαναφερθείσες κάρτες από κατάστημα που συμμετέχει στην προσφορά.

Η προσφορά ισχύει για αγορές από τις 7 Αυγούστου και θα είναι ενεργή έως και τις 3 Νοεμβρίου ή έως ότου να τελειώσουν τα διαθέσιμα κουπόνια με τους κωδικούς των παιχνιδιών. Ότι συμβεί πρώτο. Οι κωδικοί θα πρέπει να ενεργοποιηθούν το αργότερο έως τις 31 Δεκεμβρίου. Όσοι κωδικοί δεν έχουν ενεργοποιηθεί έως εκείνη την ημέρα θα ακυρώνονται. Η προσφορά είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα, μιας και δεν περιλαμβάνεται στην μικρή λίστα χωρών που εξαιρούνται.

Όπως αναφέρθηκε και αρχικά τα παιχνίδια είναι ακόμα ακυκλοφόρητα. Το Assassin’s Creed Odyssey αναμένεται στις 5 Οκτωβρίου, το Star Control: Origins στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ το Strange Brigade θα είναι διαθέσιμο από τις 28 Αυγούστου.

151549-Assassins-Creed-Odyssey-main-1920x600.jpg
142447-strange-brigade-key-art-1920x600.jpg
128700-amd-star-control-key-art-1920x800.jpg

Περισσότερες πληροφορίες για τα παιχνίδια, μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links:


Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου