Real Racing 2 driver power

Τα καλά mobile games που μπορούν να χτυπήσουν την αγορά των hardcore gamers μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. H εταιρεία ανάπτυξης Firemint με έδρα την Αυστραλία έχει στο δυναμικό της developers που μπορούν να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο της δημιουργίας ενός racing για smartphones. Με το Real Racing τόλμησαν την συνταγή "Non-stop γκάζι και πάτημα της οθόνης για φρένο" κερδίζοντας σε πρώτη φάση τις θετικές εντυπώσεις.

Απ' τη στιγμή που το πρώτο Real Racing είχε τα θέματά του, οι περισσότεροι περίμεναν ένα sequel στο ίδιο μήκος κύματος. Εν τέλει τα προγνωστικά διαψεύστηκαν. Βάζοντας το κεφάλι κάτω και με εντατική δουλειά, μέσα σε ένα χρόνο οι developers της Firemint δημιούργησαν έναν αξεπέραστο στο είδος του τίτλο. Το Real Racing 2 αποτελεί ένα από τα κορυφαία mobile games, το οποίο δεν έχει και πολλά να ζηλέψει από τα AAA racing της αγοράς. Αυτός είναι άλλωστε κι ο λόγος που λίγους μήνες μετά, οι Αυστραλοί εξαργύρωσαν την σκληρή δουλειά με το ενδιαφέρον της Electronic Arts, η οποία εξαγοράζοντας την εταιρεία και μετονομάζοντάς την σε Firemonkeys Studios διατήρησε τα δικαιώματα της σειράς και των games της πρώην Firemint, πλέον ως publisher

Περισσότερο περιεχόμενο 
Η πρώτη γνωριμία με το Real Racing 2 μας βρίσκει μπροστά σε ένα σαφώς ανώτερο user interface με πολύ πιο εύχρηστα μενού και ταυτόχρονα εκτενέστατο περιεχόμενο. Το παιχνίδι διαθέτει 30 αυτοκίνητα από 9 εταιρείες, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν τα BMW M3, Chevrolet Corvette C6.R, Ford GT, Jaguar RSR XKR GT, Lotus Evora, Nissan GT-R, Volkswagen Scirocco R, Volvo C30 STCC και McLaren MP4-12C. Κάθε κατασκευάστρια εταιρεία έχει 1-5 οχήματα, ανάλογα με το deal δικαιωμάτων. Στις κούρσες συναντάμε 15 τοποθεσίες με ψεύτικα ονόματα, που όμως αποτελούν παραπομπές σε επίσημες κούρσες.

Στα modes τα πράγματα είναι απλά. Υπάρχει το Career Mode όπου παίζετε, αποκτάτε χρήματα (για αγορά νέων οχημάτων) και ξεκλειδώνετε νέες κούρσες και πρωταθλήματα ανάμεσα σε 5 συνολικά tiers. Οι πίστες που ξεκλειδώνονται γίνονται μετά διαθέσιμες για τα Quick Race και Time Trial modes, τα οποία ελάχιστοι από εσάς θα δοκιμάσουν. Όσο για το multiplayer mode, δυστυχώς στο Online και το Local Play δεν θα βρείτε αντιπάλους, προφανώς λόγω μειωμένου ενδιαφέροντος στις μέρες μας (και στη χώρα μας ειδικότερα), συνεπώς θα πρέπει να βολευτείτε με το Party play. 

Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου