Η Night Dive Studios ετοιμάζει επανασχεδιασμό του System Shock

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Night Dive Studios κυκλοφόρησε το System Shock: Enhanced Edition. Συγκεκριμένα, η κλασική cyberpunk περιπέτεια, η οποία ενέπνευσε τη σειρά Bioshock της εταιρείας Irrational Games, έλαβε high-definition makeover.
Ωστόσο, η εταιρεία Night Dive Studios δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Stephen Kick, CEO της εταιρείας, επόμενος στόχος είναι ο ολικός επανασχεδιασμός του παιχνιδιού.
 Τα δικαιώματα της σειράς System Shock κατείχε αρχικά η εταιρία Looking Glass Studios, η οποία έκλεισε και, ως εκ τούτου, τα παραχώρησε στη Star Insurance Company, η οποία με τη σειρά της παραχώρησε τα δικαιώματα στη Night Dive Studios.

Έχοντας δει λοιπόν τις αντιδράσεις αναφορικά με την Enhanced Edition του System Shock, η εταιρεία ετοιμάζει γενικό remake του παιχνιδιού. Μάλιστα, ο Kick δήλωσε ότι έχουν επαφές με τα άτομα που ενεπλάκησαν στο development του αρχικού System Shock, ώστε οι νέοι τίτλοι που θα κυκλοφορήσουν, καθώς και τα επερχόμενα updates στους ήδη υπάρχοντες τίτλους να συμβαδίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο με το πνεύμα του αρχικού τίτλου.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η παραπάνω δέσμευση αντικατοπτρίζεται και από τη συμμετοχή του concept artist Robb Waters στο εν λόγω remake, το οποίο μάλιστα θα βασίζεται στη Unity Engine. Οι παρακάτω εικόνες αποτελούν artwork του remake από την ίδια την εταιρεία.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου