Keep Out HX6 Headset: Ήχος που συναρπάζει!

Η Keep Out, η ευρωπαϊκή εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει εργονομικά και ανθεκτικά περιφερειακά για τους απαιτητικούς gamers, παρουσιάζει το HX6 Headset. Πρόκειται για ένα σετ ακουστικών υψηλών προδιαγραφών που προσφέρουν επαγγελματική απόδοση ήχου στα παιχνίδια.
Ενσωματώνουν τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά για παίκτες που αναζητούν την απόλυτη εμπειρία στο παιχνίδι. Διαθέτουν μεγάφωνα υψηλής πιστότητας που αναπαράγουν ήχο ποιότητας 7.1, με ισχύ 100 mW και αντίσταση 32 Ω, χαρακτηριστικά που εγγυώνται την ισχύ που χρειάζεται για να γίνεται αντιληπτή και η παραμικρή ηχητική λεπτομέρεια. Η απόδοση των ακουστικών σε συνδυασμό με ένα ζεύγος από άνετα μπράτσα από μαλακό υλικό, που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του χρήστη και με τα μαλακά, άνετα μαξιλάρια που επιτρέπουν τέλεια στερέωση των ακουστικών και ολοκληρωτική ηχομόνωση, δημιουργούν ένα τέλειο ακουστικό περιβάλλον.
Το 100% αναδιπλούμενο μικρόφωνό τους ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μείωσης θορύβου και παρέχει άριστη επικοινωνία, χαρίζοντας μέγιστο ρεαλισμό στα παιχνίδια.
Ο online controller τους, επιτρέπει άμεσο έλεγχο των βασικών λειτουργιών όπως η αυξομείωση της έντασης, η λειτουργία σίγασης και η απομόνωση του μικροφώνου.
Το καλώδιο μήκους 3 μέτρων με νάιλον φινίρισμα, παρέχει μέγιστη κινητικότητα, αντοχή και εργονομία, ενώ ο υψηλής ποιότητας  USB connector εγγυάται αντοχή για τουλάχιστον 200.000 συνδέσεις.
Τέλος, το συνοδευτικό software είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά λειτουργιών τόσο για τις βασικές αλλά και για πιο σύνθετες configurations. 
Με ανθεκτικό φινίρισμα από καουτσούκ, το HX6 Headset έχει σχεδιαστεί για αντοχή σε χιλιάδες virtual μάχες και καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου