HOT νέο action RPG από τους δημιουργούς των Dishonored και Prey


 Η WolfEye Studios αποκάλυψε το επόμενο project της ως ένα first-person RPG με τη χρήση ενός "φιλόδοξου νέου IP που βασίζεται στο DNA των προηγούμενων παιχνιδιών της Arkane". Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το στούντιο, είναι συνιδρυτής του βετεράνου της Arkane, Raphael Colantonio, ο οποίος διετέλεσε συν-διευθυντής του Dishonored και creative director του Prey, καθώς και ο διευθυντής του expansion του Dishonored, Julien Roby. Το 2022, το Isometric immersive sim Weird West κατέφθασε ως το πρώτο παιχνίδι του στούντιο.

Αν και δεν έχει συνδεθεί ακόμα κάποιο όνομα με το μυστηριώδες νέο project, η WolfEye παρουσίασε μερικά screenshots ως teaser. Το παιχνίδι υποτίθεται ότι θα προσφέρει στους παίκτες τεράστια ελευθερία και, αν κρίνουμε από τα πλάνα που μοιράστηκε ο δημιουργός, θα έχει steampunk ατμόσφαιρα για το σκηνικό.

Η ομάδα ανάπτυξης αποτελείται κυρίως από ταλέντα της Arkane Lyon και της Arkane Austin σύμφωνα με το στούντιο. Το Arkane Austin ήταν ένα από τα τρία στούντιο της Bethesda που έκλεισε η Microsoft νωρίτερα φέτος. Το νέο project, το οποίο μόλις μπήκε σε φάση πλήρους παραγωγής, μπορεί να αποτελέσει πνευματικό διάδοχο των immersive sim επιτυχιών του στούντιο της Bethesda.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε επίσημα ότι το επόμενο παιχνίδι μας βρίσκεται ενεργά στην παραγωγή και ότι πρόκειται για ένα First Person Action RPG", δήλωσε ο Raphael Colantonio, Πρόεδρος και Creative Director της WolfEye. "Οι fans των προηγούμενων παιχνιδιών με τα οποία έχω ασχοληθεί, όπως τα Dishonored και Prey, θα νιώσουν σαν στο σπίτι τους, καθώς και οι fans των RPGs γενικότερα".

Το στούντιο αναζητά επί του παρόντος έναν εκδότη για να συνεργαστεί, ενώ στοχεύει επίσης να εμπλέξει την κοινότητα για να λάβει ανατροφοδότηση σχετικά με την κατεύθυνση του παιχνιδιού, κάτι που θα συμβεί σε κάποια φάση μέσα στο 2025
.

Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου