Black Myth: Wukong, Απολαύστε το τελικό trailer πριν την κυκλοφορία του


 

Το τελικό trailer για το Black Myth: Wukong είναι εδώ, και σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την αρχική αποκάλυψη, φαίνεται ακόμα καλύτερο από ποτέ. Το εμπνευσμένο από την κινεζική μυθολογία action RPG της Game Science έμοιαζε να καθυστερεί πολύ, αλλά τελικά κυκλοφορεί σε PC και PS5 στις 20 Αυγούστου, αλλά οι κάτοχοι Xbox θα πρέπει δυστυχώς να περιμένουν, καθώς δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του Series X|S.

Το τελευταίο trailer παρουσιάζει πιο γρήγορο, ρευστό και "πρωτόγνωρο gameplay μάχης", δύσκολους εχθρούς που περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε και νέες ματιές σε μερικές από τις εντυπωσιακές τοποθεσίες που σύντομα θα μπορούμε να εξερευνήσουμε - από μια παγωμένη λίμνη μέχρι μια φθινοπωρινή, δασώδη περιοχή. Μας δίνεται επίσης μια ματιά σε μερικές σκηνές ιστορίας και χαρακτήρες.


Όπως γράφει η Game Science στο Twitter, το συναρπαστικό είναι ότι όλο το υλικό που παρουσιάζεται στο τελευταίο trailer προέρχεται από την "πραγματική PC έκδοση" του παιχνιδιού, το οποίο θεωρητικά θα πρέπει να σημαίνει ότι αυτό που βλέπουμε είναι αυτό που θα πάρουμε.

Παρά τους ισχυρισμούς για σεξιστικά σχόλια που έγιναν από ορισμένα άτομα στη Game Science, οι οποίοι ήρθαν στην επιφάνεια πέρυσι μέσω μιας αναφοράς από το IGN, το Black Myth: Wukong κατάφερε να κρατήσει την προσοχή πολλών από την αποκάλυψή του. Ακόμα και ο Hideo Kojima έχει εκφράσει τον ενθουσιασμό του γι' αυτό, και τον Ιούνιο δήλωσε ότι "ήταν στο μυαλό μου από τότε που είδα το πρώτο trailer πριν από περίπου τρία χρόνια".

Όπως και να 'χει, με τη Game Science να επιβεβαιώνει ότι η ανάπτυξή του έχει ολοκληρωθεί, σύντομα θα μάθουμε αν το action RPG θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου