A Quiet Place: The Road Ahead, ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer για το horror game

 


Έχουμε πλέον μια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το A Quiet Place: The Road Ahead, καθώς η Saber Interactive αποκάλυψε ότι το παιχνίδι, που αναπτύχθηκε από την Stormind Games, θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου για PC μέσω της πλατφόρμας Steam, Xbox Series X/S και PS5.

Μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας, η Saber δημοσίευσε και ένα νέο trailer για το παιχνίδι που συνδυάζει cinematics και gameplay. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με τις ταινίες A Quiet Place, όπου μυστηριώδη πλάσματα έχουν εισβάλει στη Γη, τα οποία έχουν υπερσύγχρονη ακοή και απίστευτα γρήγορη ταχύτητα για να εξοντώνουν τους ανθρώπους. Το ίδιο το παιχνίδι αφηγείται μια νέα ιστορία μιας άλλης επιζήσασας αυτής της μετα-αποκαλυπτικής Γης. Πρέπει να περιηγηθεί σ' αυτόν τον κόσμο σιωπηλά, ενώ παράλληλα πρέπει να αντιμετωπίσει και κάποια δικά της προσωπικά ζητήματα.

Το trailer αποκαλύπτει ότι οι προπαραγγελίες για το παιχνίδι θα πάρουν κάποια in-game bonus, με δύο επιπλέον μπαταρίες και τρεις επιπλέον εισπνευστήρες. Οι προπαραγγελίες συνοδεύονται επίσης από μερικά ψηφιακά concept artwork από το παιχνίδι, μαζί με ένα animation showcase για τα θανατηφόρα πλάσματα του παιχνιδιού

Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου