Xbox One S Minecraft Limited Edition Bundle από τη Microsoft

Εκτός από την Limited Edition έκδοση “Project Scorpio” του Xbox One X, η Microsoft στα πλαίσια της έκθεσης Gamescon ανακοίνωσε και το Xbox One S Minecraft Limited Edition Bundle με την κονσόλα της Microsoft να μοιάζει σαν να έχει… βγει από τον κόσμο του Minecraft. Στο παρελθόν, η Microsoft έχει προσφέρει ξανά σε bundle το Minecraft με το Xbox One S, αλλά στο πακέτο υπήρχε η λευκή έκδοση της κονσόλας. 
Τώρα, το Xbox One S είναι καλυμμένο από το γνωστό μοτίβο του παιχνιδιού με τα πράσινα και καφέ τετράγωνα, ενώ το χειριστήριο (Creeper) είναι “ντυμένο” με πράσινα, γκρι και μαύρα, αν και μικρότερου μεγέθους, τετράγωνα. Είναι η πρώτη φορά επίσης που η Microsoft χρησιμοποιεί διαφανή υλικά στη κατασκευή του Xbox One S, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση περιλαμβάνει σκληρό δίσκο 1T. Το bundle αναμένεται να κοστίζει είτε $299 είτε $349 στα καταστήματα (retail) όπως άλλωστε έχει γίνει και με άλλα “special edition bundles” στο παρελθόν.
 Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να αποκτήσουν το Xbox One S Minecraft Limited Edition Bundle που βεβαίως περιλαμβάνει και το εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι στις 3 Οκτωβρίου, με τις προ-παραγγελίες να έχουν “ανοίξει” από σήμερα. Πέρα από το παραπάνω bundle, η Microsoft ανακοίνωσε και δύο Middle-earth: Shadow of War Xbox One S bundles, ένα με σκληρό δίσκο 500GB και ένα με σκληρό δίσκο 1TB και σε τιμές $299 και $349 αντίστοιχα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου