Dead Island gameplay video

20 λεπτά γεμάτα βία χωρίς προηγούμενο, κόντρα σε ορδές από ζόμπι.
Αν σας αρέσουν τα games τύπου Left 4 Dead αλλά θέλετε κάτι πιο ψαγμένο, με ανώτερα γραφικά και ποικιλία στο gameplay, τότε το Dead Island ίσως να είναι το video game που σας ταιριάζει.

Το παρακάτω βίντεο περιέχει 20 λεπτά από το gameplay του παιχνιδιού (πολύ πιθανόν από το ξεκίνημά του) και οι σκηνές βίας που θα δείτε δεν έχουν προηγούμενο. Το Dead Island έχει αναπτυχθεί από την Techland, γνωστή από την σειρά Call of Juarez.
Το σενάριο του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα στο νησί Palms Resort της εικονικής χώρας του Banoi. Είναι μία περιοχή που υποτίθεται ότι βρίσκεται στις ακτές της Παπούα Νέα Γουινέα, μια χώρα που ως γνωστόν συνορεύει με την Αυστραλία.
Σύμφωνα με την υπόθεση, είστε ένας απλός τουρίστας, ο οποίος ύστερα από ένα ολονύκτιο πάρτι, ξυπνάει δίπλα σε ναυαγοσώστες ανακαλύπτωντας ότι είναι από τους λίγους υγιείς επιζώντες του νησιού. Οι υπόλοιποι έχουν προσβληθεί από -τι άλλο- τον γνωστό ιό που τους έχει μετατρέψει σε ζόμπι!
Χρησιμοποιώντας ότι όπλα βρείτε μπροστά σας όπως ρόπαλα με καρφιά, δοκάρια ή μαχαίρια, θα πρέπει να εξολοθρεύσετε τα ζόμπι ένα προς ένα. To Dead Island περιλαμβάνει και στοιχεία RPG, καθώς πέρα από το xp που θα αποκτάτε, θα μπορείτε ακόμα και να κάνετε craft τα όπλα σας. Στο νησί θα βρείτε επίσης διαφόρων ειδών οχήματα με τα οποία θα ποδοπατάτε ξεκούραστοι όποιο σιχαμερό πλάσμα βρείτε στο δρόμο σας.
Οι real-time μάχες είναι ότι καλύτερο έχουμε δει σε παιχνίδι πρώτου προσώπου. Τα χτυπήματά σας θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στους εχθρούς σας, από τους οποίους το αίμα θα ρέει άφθονο ανάλογα με το σημείο που τους χτυπάτε. Ακόμη, θα υπάρχουν κάθε είδους ακρωτηριασμοί (μέχρι κι αποκεφαλισμοί) με κάθε λεπτομέρεια, ενώ όταν θα δέχεστε δυνατά χτυπήματα, θα τύχει ορισμένες φορές να πέσετε κάτω και να πρέπει να ξανασηκωθείτε. Τα λεπτομερή physics με τα οποία έχουν σχεδιαστεί τα ζόμπι και οι ανατριχιαστικές κραυγές τους, συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό τρόμου
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου