Uncharted 3: Beta & Multiplayer

Νέες πληροφορίες αποκαλύφθηκαν. Η beta στις 28 Ιουνίου. Σε συνέντευξη που έδωσε ο Evan Wells -αντιπρόεδρος της Naughty Dog- στο Gamespot, αποκάλυψε ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία για το multiplayer του Uncharted 3.
Παρότι δεν αναφέρθηκε στα modes, ανακοίνωσε ότι αυτή η έκδοση θα σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με τους φίλους σας μέσω Playstation Network και Facebook. Μάλιστα θα μπορείτε να συνδεθείτε ακόμα και με φίλους στο Facebook που δεν έχουν ID στο PSN. Η μεγάλη "μαγκιά" όμως του Uncharted 3 είναι το Co-op, εκεί όπου το split-screen θα σας επιτρέπει να συνδεθείτε με δύο διαφορετικά PSN IDs ταυτόχρονα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι...μανιακοί των trophies δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν παίζετε το παιχνίδι σπίτι σας ή σε σπίτι φίλου, καθώς η πρόοδός σας θα καταγράφεται όπου κι αν βρίσκεστε.
Ο Wells αναφέρθηκε επίσης στο motion-capture, εκεί όπου οι ηθοποιοί δουλεύουν αρκετές ημέρες το μήνα, ιδιαίτερα για να βγάλουν πέρα τα δύσκολα cutscenes. Θυμίζουμε ότι οι ίδιοι πρωταγωνιστές που δούλεψαν για τα προηγούμενα Uncharted, δίνουν το παρόν και φέτος. Ο 40άρης Nolan North ως Nathan Drake και ο 64άρης (!) Richard McGonagle ως Victor Sullivan, θα δώσουν το δικό τους ρεσιτάλ. Οι δύο Αμερικανοί έχουν πει στο παρελθόν ότι οι χαρακτήρες που υποδύονται είναι ένα κομμάτι του εαυτού τους, δηλαδή βάζουν στοιχεία από την προσωπικότητά τους σε αυτούς. Ο Wells είπε μάλιστα ότι πλέον οι ηθοποιοί δίνουν συμβουλές στους developers ακόμα και για το πως θα μπορούσαν να προφέρουν τους διαλόγους ώστε να ακούγονται πιο ρεαλιστικοί.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου