Call of Duty Elite σου λέω μάγκα...

Η συνδρομητική έκδοση του Call of Duty: Modern Warfare 3. Τι θα περιλαμβάνει, πως θα συμμετάσχετε στην beta.
H Activision ανακοίνωσε και επίσημα όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την νέα online υπηρεσία του Call of Duty: Modern Warfare 3. Ο πλήρες τίτλος της θα είναι "Call of Duty Elite" και θα λανσαριστεί μαζί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 8 Νοεμβρίου 2011. Η υπηρεσία αυτή θα παρέχεται δωρεάν σε όλους τους κατόχους του Modern Warfare 3, ενώ θα υπάρξει και προαιρετική δυνατότητα συνδρομής με ορισμένα πλεονεκτήματα, όπως για παράδειγμα νέα maps που θα διατίθενται μέσω DLC.
Το περιβάλλον του Call of Duty Elite θα σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε στο στυλ των social networks (σ.σ. αυτό θυμίζει λίγο το Autolog της Electronic Arts) και να κερδίσετε τόσο ψηφιακά όσο και πραγματικά βραβεία. Θα σας παρέχει επίσης έναν οδηγό στρατηγικής που θα καταγράφει τα στατιστικά σας. Η Activision τον ονομάζει "personal strategy coach". Τις επιδόσεις σας θα μπορείτε φυσικά να τις μοιραστείτε και μέσω Facebook.
To κόστος της συνδρομής δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναμένεται να μην ξεπεράσει τα 8 δολάρια (5.5 ευρώ)
Call of Duty Elite Beta
Μέσα στο καλοκαίρι, η Activision θα ξεκινήσει την beta του Call of Duty Elite. Κάντε κλικ εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή. Στο "Console Preference" μπορείτε να δηλώσετε και το format της επιλογής σας (Xbox 360, PS3 ή Steam για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν στο PC). Για να συμμετάσχετε στην beta θα πρέπει να έχετε το Call of Duty: Black Ops (εννοείται στην αυθεντική του έκδοση).
Η Sony βλέπει την κίνηση θετικά
Ο Rob Dyer, αντιπρόεδρος της Sony στον τομέα των συνεργασιών με publishers, δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος πως κι άλλες εταιρείες θα ακολουθήσουν την κίνηση αυτή της Activision. Εξάλλου, ο Bobby Kotick, πρόεδρος της Activision, επεσήμανε ότι το multiplayer του Call of Duty θα παραμείνει δωρεάν και στο μέλλον, επομένως για αυτή την προαιρετική συνδρομή δεν φοβάται πιθανές αντιδράσεις απ' τους χρήστες του. Αξίζει να θυμηθούμε ότι η Sony είναι από τους πρωτοπόρους του είδους, καθώς παρέχει δωρεάν online gaming και 3D avatar chat στο Playstation 3, ενώ με την υπηρεσία Playstation Plus δίνει την δυνατότητα προαιρετικής συνδρομής.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. καλησπερα η ερωτηση μου εχει να κανει με το ποτε θα κυκλοφορησει η beta εκδοση...και επισης εαν δεν παρεχεις το call of duty black ops δεν θα μπορεσεις να παικσεις την beta εκδοση αλλα ουτε και την κανονικη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή