Assassin’s Creed:Brotherhood


Bρεθήκαμε στην παρουσίαση της Ubisoft στην Gamescom, για τρία σημαντικά games που θα την ενισχύσουν για την νέα σεζόν.Η Ubisoft φιλοξένησε στο booth της τρία ενδιαφέροντα games, για τα οποία πήραμε μία πρώτη γεύση από το gameplay τους. Πρόκειται για το πολυαναμενόμενο Assassin’s Creed: Brotherhood και δύο ακόμη ήδη γνωστά franchises. Το Driver: San Francisco και το Ghost Recon: Future Soldier.
Assassin’s Creed: Brotherhood
Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τις πρώτες ανακοινώσεις, απλά περιληπτικά θα πούμε πως το Assassin’s Creed: Brotherhood είναι ουσιαστικά μία συνέχεια του δεύτερου μέρους της σειράς. Αναλαμβάνετε για άλλη μια φορά τον δολοφόνο Ezio, τον οποίο ελέγχετε μέσω του Desmond Miles, ο οποίος ταξιδεύει στο παρελθόν για να ελέγξει έναν ήρωα που ενσάρκωνε σε προηγούμενη ζωή του. Το σκηνικό διαδραματίζεται στη Ρώμη, όπου αυτή τη φορά θα οργανώσετε ολόκληρη αδελφότητα δολοφόνων, η οποία θα παλέψει πρόσωπο με πρόσωπο με το καθεστώς της Ρώμης.
Η παρουσίαση ξεκίνησε με το γνωστό βίντεο που είχαμε δει στην E3, όπου ο Ezio περιπλανιόταν μέσα στην πόλη καβάλα σε άλογο, ενώ λίγο αργότερα χρησιμοποιούσε μέχρι και κανόνι για να καταρρίψει ολόκληρα κτίρια. Στο τέλος του πρώτου αυτού demo, είδαμε ένα δεύτερο, με νέα στοιχεία από το gameplay που σίγουρα σηκώνουν συζήτηση. Μέσω του demo αυτού, μάθαμε ότι στο νέο Assassin’s Creed: Brotherhood θα μπορείτε να δίνετε εντολή σε συμπολεμιστές σας για να επιτεθούν σε έναν εχθρό. Έστω ότι βλέπετε έναν σκοπό να στέκεται μακριά σας και θεωρείτε ότι αν τον πλησιάσετε θα τραβήξετε τα βλέμματα. Τι κάνετε; Τον στοχεύετε, επιλέγετε το σχετικό κουμπί και καλείτε είτε δολοφόνους σαν εσάς που σκοτώνουν εν ψυχρώ, είτε τοξότες που ρίπτουν βέλη από απόσταση. Στους ζόρικους εχθρούς, η τακτική αυτή θα βρίσκει περισσότερο εφαρμογή, καθώς θα στοχεύετε με το crossbow σας εκεί που θέλετε και αντίστοιχα οι τοξότες που θα σας υποστηρίζουν, θα έρχονται από το πουθενά και θα σας ξελασπώνουν.
Με βάση το πρώτο αυτό δείγμα, είδαμε στιγμές στο παιχνίδι όπου υπήρχαν μεγάλες σε έκταση συμπλοκές, με τους ακόλουθους του Ezio να τα καταφέρνουν μια χαρά κόντρα στους Ρωμαίους στρατιώτες.
Το Assassin’s Creed: Brotherhood θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου του 2011 για PC, Playstation 3 και Xbox 360. Δεν θα έχει ιδιαίτερες διαφορές στα γραφικά, αλλά με τις νέες αποστολές του θα στοχεύσει στους σκληροπυρηνικούς του είδους. Αν σας άρεσε πολύ κάποιο από τα δύο προηγούμενα επεισόδια τότε έχετε έναν λόγο να το προτιμήσετε.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου