Command & Conquer Remastered: Πρώτη συγκριτική εικόνα

Τον περασμένο Νοέμβριο η EA είχε ανακοινώσει πως ετοιμάζει 4K Remasters για τα Command & Conquer και Command & Conquer: Red Alert. Τώρα η εταιρία έρχεται να μας ενημερώσει για την κατάσταση της ανάπτυξης, ενώ μοιράστηκε και την πρώτη συγκριτική εικόνα που παρουσιάζει τον αναβαθμισμένο τεχνικό τομέα.
 Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το μήνυμα του παραγωγού Jim Vessella και οι εν λόγω εικόνες. Αγαπητοί οπαδοί του Commander & Conquer, Προσεγγίζουμε την ολοκλήρωση της φάσης του pre-production, έχοντας πετύχει μερικά από τα βασικά μας ορόσημα από την τελευταία φορά που σας ενημερώσαμε στο Reddit. Κατά τη διάρκεια του Μαρτίου δημιουργήσαμε την πρώτη playable campaign αποστολή (GDI Mission 1), η οποία περιελάμβανε πολλαπλά δείγματα των ανανεωμένων εικαστικών σε 4K.
Αυτό συνοδεύτηκε από τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου στόχου για τον οπτικό τομέα, ο οποίος βοηθά την ομάδα ανάπτυξης να ευθυγραμμιστεί με τους στόχους μας για την καλλιτεχνική πιστότητα. Βρισκόμαστε τώρα στη μέση της αποκατάστασης του Multiplayer για πρώτη φορά, μαζί με δεκάδες art assets που πλησιάζουν προς την τελική εμφάνισή τους. Την περασμένη εβδομάδα δείξαμε πολλά από αυτά στο Community Council και συνεχίζουμε να λαμβάνουμε φανταστικά σχόλια και συμβουλές Με αυτό κατά νου, σήμερα ήθελα να δώσω μια γεύση της pre-production φάσης σε όλη την κοινότητα του C & C. Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος εκτός της EA ή του Community Council έχει δει κάτι από το Remaster. Σε αυτό το πνεύμα, θεωρήσαμε σκόπιμο να ξεκινήσουμε με ένα από τα πρώτα πράγματα που βλέπετε στο Command & Conquer - το κλασικό Yard Building.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου