Capcom: “Έχουμε ήδη μηχανή γραφικών για την επόμενη γενιά”

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των πρώτων πληροφοριών για το PlayStation 5 πριν μερικές εβδομάδες, οι φήμες, οι εικασίες και οι συζητήσεις για τις κονσόλες επόμενης γενιάς έχουν φουντώσει. Τώρα το δικό της λιθαράκι στη συζήτηση έρχεται να βάλει η Capcom. Πιο αναλυτικά, πρόσφατα η εταιρία ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα και στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στην RE Engine.
Η Capcom τόνισε πως η μηχανή γραφικών των Resident Evil έχει σχεδιαστεί εξ αρχής ώστε να μπορεί να τροποποιηθεί και να βελτιωθεί για την επόμενη γενιά κονσολών. Η εταιρία τονίσει ότι η συγκεκριμένη μηχανή γραφικών είναι ένα από τα δυνατά της χαρτιά για την επόμενη γενιά. Τα παιχνίδια που αναπτύξαμε με τη RE Engine κατά τη διάρκεια αυτής της γενιάς κονσολών έχουν λάβει μεγάλη αναγνώριση από τους κριτικούς.
Aπό τα αρχικά στάδια της κατασκευής της, διατηρήσαμε ως βασικό κίνητρο τη δυνατότητα να βελτιώσουμε τη μηχανή για την ανάπτυξη παιχνιδιών νέας γενιάς. Η RE Engine είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά που θα συμβάλουν στη δημιουργία παιχνιδιών επόμενης γενιάς. Σίγουρα η RE Engine έχει δείξει τις ικανότητές στα Resident Evil 2 και Devil May Cry 5 που έλαβαν επαινετικά σχόλια για τον τεχνικό τους τομέα. Όπως φαίνεται, η Capcom σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ακόμη περισσότερο τη μηχανή στα μελλοντικά της παιχνίδια και ίσως δούμε περισσότερα από όσα σχεδιάζει στην ερχόμενη E3 2019.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου