Το Red Dead Online προσθέτει ανταγωνιστικό ψάρεμα

Η Rockstar Games συνεχίζει να εμπλουτίζει το Red Dead Online. Συγκεκριμένα, η ομάδα έχει δρομολογήσει το επόμενο update του παιχνιδιού, το οποίο θα καταφθάσει στις 26 Φεβρουαρίου. Η συγκεκριμένη ενημέρωση θα προσπαθήσει να κατευνάσει την καταστροφική συμπεριφορά μερικών παικτών, ενώ θα προσθέσει νέα όπλα, νέα events και νέα modes.
Πιο αναλυτικά οι παίκτες θα μπορούν να συμμετέχουν στο νέο Fool's Gold Free Roam Event. Στο πλαίσιο του θα διεκδικούν τον έλεγχο μιας χρυσής πανοπλίας. Όποιος καταφέρει να σκοτώσει αυτόν που τη φορά θα κερδίζει πόντους και θα φορά αυτός την πανοπλία. Αυτός που φορά την πανοπλία θα πρέπει να σκοτώσει όσους την διεκδικούν για να κερδίσει πόντους.
Παράλληλα, η εταιρία θα εμπλουτίσει το παιχνίδι με τρία νέα Showdown Modes, τα Up in Smoke, Spoils of War και Plunder. Σε αυτά οι παίκτες θα πρέπει να μαζεύουν και να παραδίδουν τσάντες, να κλέβουν loot από τους άλλους και να επιβιώσουν. Επιπροσθέτως θα προστεθούν νέα Target Races και ανταγωνιστικό ψάρεμα. Πιο αναλυτικά, Fishing Challenges θα εμπλουτίσουν την υπάρχουσα λίστα των Competitive Challenges του Red Dead Online. Όσοι επιλέξουν μια ‘αλιευτική πρόκληση’ θα λάβουν όλον τον απαιτούμενο εξοπλισμό για να ανταγωνιστούν, συμπεριλαμβανομένων των καλαμιών, των δολωμάτων και των αγκιστριών. Ο εξοπλισμός θα ποικίλει ανάλογα με το επιλεγμένο challenge.
Τέλος, το update θα φέρει και τα νέα Evans Repeater Rifle και Rare Shotgun, όσον αφορά το οπλοστάσιο, ενώ θα εμπλουτιστεί και η λίστα των αντικειμένων που αφορούν την εμφάνιση των χαρακτήρων.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου