Οι PC gamers ζητούν μέτρα ταχύτερα από την Respawn

Το Apex Legends είναι το νέο gaming φαινόμενο του 2019, γνωρίζοντας τρομερή επιτυχία με 50 εκατομμύρια παίκτες σε λιγότερο από ένα μήνα. Δυστυχώς, όπως συνέβη και με άλλα εξίσου δημοφιλή online παιχνίδια, όπως το PUBG, η PC έκδοση ταλαιπωρείται σε ένα βαθμό από cheaters. Συγκεκριμένα, πολλοί παίκτες διαμαρτύρονται πως ο Ασιατικός server κατακλύζεται από κινέζους cheaters.
Η Respawn τοποθετήθηκε επισήμως επί του θέματος, αναρτώντας την παρακάτω δημοσίευσεη στο Reddit.
Μέχρι σήμερα έχουμε κάνει ban πάνω από 355 χιλιάδες παίκτες στους υπολογιστές μέσω του Easy-Anti-Cheat. Η υπηρεσία λειτουργεί, αλλά ο αγώνας μας εναντίον των cheaters είναι ένας πόλεμος που συνεχίζεται και θα χρειαστεί να προσαρμοζόμαστε διαρκώς και να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Αντιμετωπίζουμε το cheating πολύ σοβαρά και νοιαζόμαστε πραγματικά για την εμπειρία που προσφέρει το Apex Legends σε όλους τους παίκτες.

Εργαζόμαστε σε βελτιώσεις για την καταπολέμηση των cheaters και θα πρέπει να είμαστε αρκετά εχέμυθοι με τα σχέδιά μας. Οι cheaters είναι πανέξυπνοι και δεν θέλουμε μάθουν τα πλάνα μας. Παρόλα αυτά, μπορούμε να μοιραστούμε μερικά από τα πράγματα που κάνουμε:
      • Απευθυνόμαστε και εργαζόμαστε άμεσα με εμπειρογνώμονες, τόσο εντός όσο και εκτός της EA, σε αυτόν τον τομέα και βλέπουμε τι μπορούμε να μάθουμε.
      • Μεγαλώνουμε την anti-cheating ομάδα μας, ώστε να έχει περισσότερους πόρους.
      • Προσθέτουμε μια λειτουργία αναφοράς στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για να αναφέρουμε τους cheaters στο παιχνίδι κατευθείαν στο Easy-Anti-Cheat.
Η ομάδα τόνισε επίσης πως λαμβάνει μέτρα για την αντιμετώπιση του spam κατά την διάρκεια της φάσης επιλογής χαρακτήρων, ενώ μελετά και τις αναφορές για crashes σε μερικές PC διατάξεις και τα παράπονα για το lag που υπάρχει μερικές φορές στην αρχή των αγώνων.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου