The Division 2: Η μάχη για την Ουάσινγκτον αρχίζει

Σαν χτες θυμάμαι την εντυπωσιακή αποκάλυψη του Division στην Ε3 2013. Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και το παιχνίδι αποδείχτηκε τεράστια επιτυχία, αν και όχι χωρίς προβλήματα. Το Division 2 αισίως είναι εδώ και εξελίσσει την open-world online shooter RPG φόρμουλα του προκατόχου του. 
Το Division 2 διαδραματίζεται στην Ουάσινγκτον, η οποία έχει καταρρεύσει από το χάος που προκάλεσε ο ιός. Για άλλη μια φορά αναλαμβάνετε το ρόλο πρακτόρων του Division, με στόχο να σώσετε την πόλη από τις διάφορες εχθρικές ομάδες που προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχό της. 
Η δημιουργός Massive Entertainment υπόσχεται πλούσιο endgame με νέες προκλήσεις και σεναριακές ανατροπές. Όταν οι παίκτες φτάσουν level 30, μπορούν να επιλέξουν ειδίκευση όπως demolitionist, sharpshooter ή survivalist, με νέες ικανότητες, mods, ταλέντα και εξοπλισμό προς ξεκλείδωμα. Υπάρχουν επίσης PvP εμπειρίες, κλιμακούμενα world tiers, δραστικά βελτιωμένη dark zone και raids για οκτώ παίκτες. To Division 2 κυκλοφορεί 15 Μαρτίου για PS4, Xbox One και PC. Δείτε launch trailer και πείτε μας αν τσιμπάτε!
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου