Τέρμα τα γκάζια στην εκπομπή Try Me με το Gran Turismo Sport

Με μία από τις σημαντικότερες αποκλειστικότητες του PlayStation 4 για τη φετινή χρονιά, το Gran Turismo Sport, ασχολείται η εκπομπή Try Me στο τελευταίο της επεισόδιο. Έπειτα από μια τετραετία κατά την οποία βρισκόταν στο στάδιο της ανάπτυξης, το Gran Turismo Sport κυκλοφόρησε επιτέλους στο PS4, δίνοντας στους κατόχους της κονσόλας της Sony τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα πραγματικά κορυφαίο racing game.
Όπως και οι προκάτοχοί του, έτσι και το τελευταίο “επεισόδιο” της σειράς διαθέτει δύο modes, τα Sports και Arcades, επιτρέποντας στον παίκτη να πραγματοποιήσει τη δική του καριέρα και να παίξει έναν γρήγορο αγώνα μόνος ή με παρέα, online και offline. Φυσικά αυτό που κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλο από το online τμήμα του, απόρροια της συμφωνίας της Polyphony Digital με τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA).
Εκεί, ο παίκτης υπογράφει συμβόλαιο με συγκεκριμένο κατασκευαστή και ξεκινά να τρέχει σε διαδικτυακά τουρνουά, εκπροσωπώντας τόσο τη χώρα του, όσο και τον κατασκευαστή του. Οι διοργανώσεις αυτές έχουν ήδη αναγνωριστεί από τη FIA ενώ με την επικύρωση της σχετικής απόφασης, οι νικητές θα τιμώνται και θα βραβεύονται στην ετήσια τελετή της Ομοσπονδίας στο Παρίσι! Η γκάμα οχημάτων που περιλαμβάνει το παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από πλήρης: 177 οχήματα σας περιμένουν να τα ξεκλειδώσετε, να τα αποκτήσετε και να τα “δαμάσετε” επάνω στην άσφαλτο.
Μην περιμένετε μη ρεαλιστικές επιλογές ή κάτι που δεν θα βλέπατε σε έναν αγώνα αυτοκινήτων της FIA: τα αυτοκίνητα του Gran Turismo Sport είναι πραγματικά και δημιουργημένα με εξωφρενική προσοχή στη λεπτομέρεια –ακόμα και το εσωτερικό του καθενός είναι πιστό αντίγραφο του πραγματικού! Στη λίστα των κατασκευαστών μάλιστα εντοπίζεται για πρώτη φορά στα χρονικά της σειράς και η Porsche –μέχρι πρότινος, λόγω των δικαιωμάτων αποκλειστικής χρήσης της EA, στα Gran Turismo υπήρχε μόνο η βελτιωτική της Porsche, RUF.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου