Nintendo Switch: Η υποστήριξη από την EA θα εξαρτηθεί από το FIFA 18

Το FIFA 18 είναι το πρώτο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει η EA για το Nintendo Switch και πρόκειται για μια έκδοση που είναι σχεδόν αντάξια των άλλων δύο κονσολών, αν εξαιρέσουμε την απουσία του The Journey mode και την χρήση μια διαφορετικής μηχανής γραφικών και όχι της Frosbite. Ο ποδοσφαιρικός τίτλος, από ότι φαίνεται αποτελεί κάποιο είδος δοκιμής από την πλευρά της EA και θα καθορίσει πόσο θα υποστηρίξει ο publisher την κονσόλα στο μέλλον. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο EDGE, ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, Patrick Söderlund, δήλωσε: Έχει κάνει σαφές επανειλημμένα, δημοσίως, πως είμαι τεράστιο fanboy της Nintendo.
Η Nintendo είναι αυτή που με έβαλε στην βιομηχανία εξ αρχής. Παίρνω το Switch μαζί μου παντού. Αυτό που θα πω είναι πως θα εμφανιστούμε σε κάθε πλατφόρμα όπου υπάρχουν καταναλωτές και παίκτες. Πιστεύουμε πως θέλουμε να είμαστε μέρος του Switch και να βοηθήσουμε τη Nintendo να μεγαλώσει την εγκατεστημένη του βάση. Γι’ αυτό το λόγο βλέπετε το FIFA, το οποίο παρεμπίπτοντος είναι πολύ καλό φέτος. Είναι ένα πλήρες FIFA παιχνίδι, για πρώτη φορά για να είμαι ειλικρινής, σε μια φορητή κονσόλα. Αλλά, ταυτόχρονα πρέπει να κοιτάμε τα πράγματα και από μια πλευρά πόρων, κάποια στιγμή τα νούμερα αρχίζουν να παίζουν σημαντικό ρόλο.
Έτσι, για εμάς είναι η υποστήριξη της πλατφόρμας, η δημιουργία τεχνολογιών για αυτή, η δοκιμή της με μεγάλα πράγματα όπως το FIFA και πιθανώς με μερικά ακόμη παιχνίδια. Αν αυτά τα πάνε καλά, δεν βλέπω λόγο να μην έχουμε όσο περισσότερο γίνεται από το lineup μας στην κονσόλα. Ελπίζω να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, είναι μια προσωπική μου φιλοδοξία. Το FIFA 18 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου για τα Nintendo Switch, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 και PC.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου