Νέο trailer για το Dishonored 2 λίγο πριν το επίσημο λανσάρισμα

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής, η κυκλοφορία του Dishonored 2 είναι πολύ κοντά – κυκλοφορεί την Παρασκευή. Για να υπενθυμίσει την κυκλοφορία του και να ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο τους gamers, η Bethesda έδωσε στην δημοσιότητα το επίσημο launch trailer του τίτλου. Αν σας άρεσε το πρωτότυπο, τότε είναι πολύ πιθανό να ενθουσιαστείτε με το Dishonored 2.
Το πρώτο παιχνίδι της σειράς έδωσε στους gamers την δυνατότητα να επιλέξουν με μπόλικη ελευθερία πως θα προσέγγιζαν το φαινομενικά τυπικό, αλλά στην πραγματικότητα ξεχωριστό, action-adventure παιχνίδι (π.χ μπορεί ο Corvo να είχε μία αποστολή, αλλά ο τρόπος προσέγγισης για την ολοκλήρωση της ήταν στο χέρι σας, δηλαδή η σύγκρουση με εχθρούς ή η προσπέραση τους κρυμμένοι στις σκιές και αφού έχετε επέμβει στον χρόνο), και με τον δεύτερο κατά σειρά τίτλο, η Bethesda πηγαίνει την συγκεκριμένη προσέγγιση ακόμα μακρύτερα.
Ο gamer μπορεί να επιλέξει να παίξει το παιχνίδι ως Corvo ή ως Emily Caldwin, και η συγκεκριμένη επιλογή θα παίξει ρόλο τόσο στο σενάριο όσο και στην τελική έκβαση της περιπέτειας. Το Dishonored 2 θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One και Windows PC.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου