Τέσσερις τελικά οι συνέχειες του Avatar

.Τέσσερις τελικά οι συνέχειες του AvatarΟ δημιουργός του original Avatar, του έπους φαντασίας του 2009 που παραμένει στην κορυφή του box office σε παγκόσμιο επίπεδο, James Cameron, είπε πρόσφατα ότι το όραμα για την συνέχεια του επεκτάθηκε με το πέρασμα του χρόνου. Στην αρχή, ο James Cameron είχε οραματιστεί δύο συνέχειες, ωστόσο αφού συναντήθηκε με την ομάδα των τεσσάρων σεναριογράφων και με μερικούς από τους καλύτερους καλλιτέχνες και σχεδιαστές στον κόσμο, συνειδητοποίησε ότι είχε στα χέρια του –ή στο μυαλό του- πολύ περισσότερο υλικό από όσο απαιτείται για δύο ταινίες. Αργότερα σκέφτηκε να δημιουργήσει τρία sequels, ωστόσο αποφάσισε τελικά να γίνουν τέσσερις ταινίες πάνω στο σύμπαν του Avatar.
“Μέχρι σήμερα, αυτό που βλέπω σε επίπεδο καθαρής φαντασίας, επεκτείνεται πολύ μακρύτερα από το πρώτο φιλμ” είπε ο Cameron και συμπλήρωσε πως οι λίγοι άνθρωποι που είδαν τα αρχικά σχέδια και ιδέες έμειναν άναυδοι από το αποτέλεσμα. “Αποφασίσουμε να καταπιαστούμε με ένα πραγματικά τεράστιο κινηματογραφικό εγχείρημα, κάνοντας τέσσερις επικών διαστάσεων ταινίες, με καθεμία να μπορεί να στέκεται μόνη της, αλλά μαζί να αποτελούν να ολοκληρωμένο έπος” δήλωσε.
Η συγκεκριμένη ανακοίνωσε ήρθε αμέσως μετά την συνάντηση του με ιδιοκτήτες κινηματογράφων, όπου τους είπε ότι διαφωνεί με την πρόταση του Sean Parker για το Screening Room, που έχει στόχο να φέρει στα σπίτια πελατών ταινίες παράλληλα με το ντεμπούτο τους στις κινηματογραφικές αίθουσες. “Πιστέψτε με, αυτές οι ταινίες έχουν σχεδιαστεί για να βλέπονται σε κινηματογράφους και στην μεγάλη οθόνη πρώτα”.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου