Middle-earth: Shadow of Mordor DLC

Η Warner Bros. Interactive Entertainment μόλις ανακοίνωσε τα DLC που θα συμπεριλαμβάνονται στο Season Pass του Middle-earth: Shadow of Mordor.Μπορείτε να περιμένετε καινούργιες αποστολές, skins και upgrades αλλά και μια μάχη με τον μεγάλο κακό των Lord of the Rings, που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Sauron.
Ακολουθούν αναλυτικά τα περιεχόμενα των DLC του Season Pass:
Guardians of the Flaming Eye Orc Warband Mission: Στο συγκεκριμένο DLC θα έρθετε αντιμέτωποι με τους πιο ισχυρούς σωματοφύλακες του Sauron. Αν καταφέρετε να τους νικήσετε θα αποκτήσετε το Rising Flame Rune.
Lord of the Hunt Story Mission: Σε αυτή την αποστολή θα έχετε την ευκαιρία να κυνηγήσετε θρυλικά τέρατα που κατοικούν στην Mordor και να κερδίσετε νέα skills και runes.
The Bright Lord Story Mission: Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα αποστολή. Εδώ θα έχετε την ικανότητα να παίξετε ως ο μεγάλος βασιλιάς των ξωτικών Celebrimbor ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με τον ίδιο τον Sauron και τις στρατιές του.
Early access στα Trials of War: Τα Trials of War έχουν να κάνουν με διάφορες προκλήσεις που μπορείτε να επιλέξετε. Θα υπάρχουν τα Test of Speed όπου θα πρέπει να νικήσετε τους αντιπάλους σας όσο πιο σύντομα γίνεται, τα Test of Wisdom όπου θα κερδίζεται πόντους για τις στρατηγικές σας ικανότητες και το Endless Challenge Mode όπου θα είστε αντιμέτωποι με ατελείωτους εχθρούς.
Πρόσβαση σε content που θα προστίθεται ανά διαστήματα: Αυτό το επιπλέον υλικό θα περιλαμβάνει runes, skins αλλά και διάφορα άλλα καλούδια
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου