Το κυνήγι των τεράτων συνεχίζεται!

Το Monster Hunter 4 Ultimate είναι η νεότερη έκδοση της σειράς Monster Hunter, αυτή τη φορά για 3DS. Με αρκετές προσθήκες σε τέρατα, όπλα, πίστες και τρόπους χειρισμού. Είναι η δεύτερη φορά που βλέπουμε τον συγκεκριμένο τίτλο στο 3DS μετά το Monster Hunter 4 που είχε βγει το 2013 αποκλειστικά για την Ιαπωνία. Πλέον, η Capcom με την Ultimate έκδοση, προσθέτει κάποια extras και παράλληλα κυκλοφορεί το συγκεκριμένο παιχνίδι ρόλων και σε Ευρώπη και Αμερική.

Το νέο δημιούργημα της Capcom ανήκει στην κατηγορία των Action RPG και θα σας τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον ειδικά αν είστε λάτρης της σειράς. Έχει πολλά quests για να εξερευνήσετε και αρκετές επιλογές για να ντύσετε το χαρακτήρα σας και να τον εξοπλίσετε με δυνατά όπλα και ισχυρά combos. Στο νεότερο μέλος της σειράς έχουμε αρκετές νέες προσθήκες, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγονται συνολικά 98 τέρατα, 23 μικρά και 75 μεγάλα. Μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν νέες δυνατότητες στο χειρισμό, κυρίως στην ευελιξία κινήσεων του χαρακτήρα.
Ταξιδεύοντας με το πειρατικό
Ξεκινώντας το παιχνίδι, το character creation μας επιτρέπει να επιλέξουμε το όνομα του χαρακτήρα μας, χρώματα στα ρούχα του, το pet του καθώς και τις λεπτομέρειες στο πρόσωπο, στη φωνή και στο χρώμα του δέρματος. Ξεκινώντας το story ο ήρωας εμφανίζεται σε ένα πειρατικό πλοίο, το οποίο ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε μια έρημο. Εκεί μαθαίνουμε τα βασικά controls.

Σε πρώτη φάση ένα τέρας επιτίθεται στο πλοίο μας. Αμυνόμενοι θα πρέπει να το πολεμήσουμε με τα κανόνια του πλοίου. Η διαδικασία είναι εύκολη για έναν αρχάριο χρήστη και σας βοηθάει να μάθετε τα πρώτα controls όπως το πως θα πιάνεστε απ' το πλοίο όποτε γυρνάει, ο χειρισμός ενός κανονιού και ο έλεγχος του περιβάλλοντος. Προχωρώντας, ταξιδεύετε σε διάφορες πόλεις, συνομιλείτε με NPCs κι εκεί σας δίνονται τα επόμενα quests. Αφού τα ολοκληρώσετε μαζεύετε επιπλέον χρήματα και αγοράζετε όπλα, ασπίδες και άλλα χρήσιμα καλούδια για να πολεμάτε ακόμη μεγαλύτερα τέρατα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου