Farming Simulator 2013

Φανταστήκατε ποτέ τον εαυτό σας, ως gamer, να αναλαμβάνετε χρέη αγρότη; Ε, λοιπόν, το πόνημα της γερμανικής εταιρίας Giant Software, ονόματι Farming Simulator, είναι ακριβώς για αυτή τη δουλειά. Δηλαδή, να ξυπνήσει τις αγροτικές ορέξεις σας, αν ποτέ είχατε. Θέλετε να πείτε ότι δεν είχατε ποτέ την περιέργεια, έστω μέσω ενός βιντεπαιχνιδιού, να οργώσετε ένα χωράφι, να οδηγήσετε μια πρέσα και υπομονετικά να μαζέψετε τη σοδειά σας; Μας φαίνεται αδιανόητο αν το σκεφτήκατε ποτέ και αν δεν το σκεφτήκατε το παρακάτω κείμενο θα σας λύσει όποια απορία είχατε για το φαινόμενο που ακούει στο όνομα "Farming Simulator".
Το φαινόμενο που έχει βάλει αναρίθμητους YouΤubers ανά τον κόσμο να σπάνε πλάκα ή ακόμη και να ασχολούνται σοβαρά μαζί του, σε "let’s Play” βίντεο, και έχει καταφέρει να σημειώσει αξιόλογες πωλήσεις. Και πείτε ότι έχετε την όρεξη να ασχοληθείτε με έναν αγροτικό προσομοιωτή, γιατί σας τρώει η περιέργεια αφού είδατε το βιντεάκι που σπάγανε πλάκα στο Youtube. Μόνο που η περιέργεια θα σας κοπεί από το πόσο κακόγουστο μπορεί να είναι το menu του Farming Simulator 2013.
Και αν προσπεράσετε το πρώτο δυσοίωνο αεράκι, αυτό το αεράκι που σε προϊδεάζει για το πόσο κακό μπορεί να είναι ένα παιχνίδι, τότε θα βρεθείτε μπροστά στo tutorial του παιχνιδιού. Μάλλον πρόκειται για ένα από τα πιο χρονοβόρα tutorials που έγιναν ποτέ. Ενδεικτικά, τα 16 μέρη του tutorials χρειάστηκαν παραπάνω από δυο ώρες για να ολοκληρωθούν. Προφανώς, οι Γερμανοί developers δεν μπήκαν καν στο κόπο να αναπτύξουν ένα σωστό σύστημα χειρισμού και απέτυχαν παταγωδώς στο να κάνουν σωστό button mapping από την PC στην Xbox 360 έκδοση, που είχαμε την τύχη-ατυχία να παίξουμε.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου