The Wall Street Journal: Το ΝΈΟ Call of Duty θα προστεθεί στο Xbox Game Pass


Αμέσως μετά από το κλείσιμο των τεσσάρων ομάδων ανάπτυξης της Bethesda/Zenimax, σας είχαμε ενημερώσει για τις πληροφορίες πως η Microsoft δεν είχε αποφασίσει ακόμη ποιο θα είναι το μέλλον του Call of Duty
.
Αναλυτικότερα, αξιόπιστοι ρεπόρτερ της βιομηχανίας είχαν αποκαλύψει ότι υπήρχε μια κόντρα μεταξύ των υψηλόβαθμων στελεχών της Microsoft για το αν τα νέα κεφάλαια της σειράς Call of Duty θα πρέπει να μπουν όντως στο Xbox Game Pass ή όχι. Αυτό καθώς πολλά στελέχη του αμερικανικού κολοσσού πίστευαν πως το Xbox Game Pass θα μπορούσε να βανδαλίσει τα τεράστια έσοδα που φέρνει σε ετήσια βάση το franchise της Activision.
 Τώρα, το Wall Street Journal, που επικαλείται ανώνυμες πηγές που έχουν γνώση των όσων συμβαίνουν πίσω από τα παρασκήνια, ήρθε να αποκαλύψει ποια είναι τελικά η απόφαση του αμερικανικού κολοσσού. Σύμφωνα με το νέο δημοσίευμά του, το φετινό Call of Duty θα κάνει το ντεμπούτο του από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες στις Xbox κονσόλες και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα μπορούν να το απολαύσουν χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, εφόσον έχουν Xbox Game Pass ή PC Game Pass αντίστοιχα. 
 Το μέσο αναφέρει: «Η Microsoft σχεδιάζει μια σημαντική ανατροπή της στρατηγικής της για τις πωλήσεις βιντεοπαιχνιδιών, κυκλοφορώντας το επόμενο κεφάλαιο του Call of Duty στη συνδρομητική της υπηρεσία αντί της μακροχρόνιας, επικερδούς προσέγγισης να το πουλάει μόνο a la carte». Για την ιστορία, το επόμενο Call of Duty αναμένεται να είναι κάποιο νέο Black Ops, με τους παίκτες να περιμένουν την αποκάλυψή του κατά πάσα πιθανότητα μέσα από κάποιο in-game event στο Warzone αυτό το μήνα. Περισσότερα αναμένεται να μάθουμε στις 9 Ιουνίου, αμέσως μετά το Xbox Games Showcase.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου