Deadlock: Το επόμενο παιχνίδι της Valve θα θυμίζει Overwatch και Valorant


 Εικόνες και λεπτομέρειες για το επόμενο παιχνίδι της Valve, σύμφωνα με πληροφορίες, διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Ο δημοσιογράφος ειδήσεων για την Valve, Tyler McVicker, δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο ισχυρίστηκε ότι το Deadlock βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε closed alpha, με μια επικείμενη ανακοίνωση στα σκαριά. YouTubers που ασχολούνται με ανταγωνιστικά παιχνίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, παίζουν ήδη έχοντας υπογράψει συμφωνία εμπιστευτικότητας (NDA).

Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τη διαρροή κάμποσων screenshots που φαίνεται να δείχνουν το Deadlock. Ο λογαριασμός X/Twitter @gabefollower ήταν ο πρώτος που δημοσίευσε λεπτομέρειες, περιγράφοντας το Deadlock ως third-person hero-based shooter, με μάχες 6v6 σε μεγάλους χάρτες με τέσσερα lanes. Υπάρχουν abilities και items μαζί με tower defense mechanics. Το σκηνικό περιγράφεται ως φανταστικό με στοιχεία steampunk.

Αυτά τα στοιχεία θα είναι οικεία στους παίκτες multiplayer online battle area (MOBA) της Valve, Dota 2, καθώς και του δικού τους παιχνιδιού shooter, Team Fortress 2. Φαίνεται επίσης να αντλεί έμπνευση από παιχνίδια όπως το Overwatch της Blizzard, το Valorant της Riot και το Smite της Hi-Rez.

Ο επικεφαλής της Valve, Gabe Newell, δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το Deadlock. Το IGN έχει ζητήσει σχόλιο από την Valve.

Το τελευταίο παιχνίδι που ανέπτυξε η Valve και κυκλοφόρησε ήταν το ανταγωνιστικό first-person shooter Counter-Strike 2, το οποίο ουσιαστικά αντικατέστησε το Counter-Strike: Global Offensive. Πριν από αυτό, το 2020, η Valve κυκλοφόρησε το Half-Life: Alyx αποκλειστικά για headsets εικονικής πραγματικότητας. Η Valve έχει κυκλοφορήσει επίσης ένα ψηφιακό παιχνίδι καρτών με θέμα το Dota που ονομάζεται Artifact και ένα παιχνίδι σκακιού Dota που ονομάζεται Dota Underlords, αν και και τα δύο δεν κατάφεραν να βρουν τόσο μεγάλο κοινό όσο οι προηγούμενοι τίτλοι της εταιρείας.

Εν τω μεταξύ, η αναμονή για το Half-Life 3 συνεχίζεται. Το 2020, ένα βίντεο με τα παρασκήνια του Half-Life: Alyx αποκάλυψε μια σειρά από παιχνίδια που αναπτύχθηκαν και εγκαταλείφθηκαν από τη Valve μεταξύ της κυκλοφορίας του Half-Life 2: Episode 2 και του τελευταίου παιχνιδιού VR της Valve. Αυτή η λίστα περιελάμβανε λεπτομέρειες για μια έκδοση του Half-Life 3 που βρισκόταν σε ανάπτυξη για περίπου ένα χρόνο και ένα Left 4 Dead 3 ανοιχτού κόσμου.

Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου