Το Ghost Recon Breakpoint λέει αντίο στο Steam



Το Ghost Recon Breakpoint είναι το νέο κεφάλαιο της λατρεμένης stealth σειράς της Ubisoft που ανακοινώθηκε πρόσφατα και θα είναι η τρίτη συνεχόμενη μεγάλη κυκλοφορία της γαλλικής εταιρία που θα προσπεράσει το Steam για χάρη του Epic Games Store.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο PCGamesN, η Ubisoft έκανε γνωστό πως η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών θα γίνει διαθέσιμη αποκλειστικά μέσα από το Epic Games Store και φυσικά μέσα από το Uplay. Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και με το Tom Clancy's The Division 2, αλλά και με το Anno 1800, τα δύο τελευταία παιχνίδια της Ubisoft.
Μιλώντας στους επενδυτές πριν την κυκλοφορία του Division 2, ο CEO της Ubisoft, Yves Guillemot, είχε σχολιάσει τη συμφωνία με την Epic και είχε δηλώσει:
Υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός πλατφορμών διανομής που αγωνίζονται για καλό περιεχόμενο.

Με τη συμφωνία αυτή, είδαμε μια ευκαιρία να αυξήσουμε την έκθεση των παικτών στο δικό μας κατάστημα, ενώ ταυτόχρονα να υποστηρίζουμε έναν συνεργάτη που εκτιμά τα παιχνίδια μας και παρέχει καλύτερους όρους.
Το Ghost Recon: Breakpoint αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου για τα PS4, Xbox One και PC. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για το παιχνίδι και να δείτε gameplay πλάνα πατώντας εδώ.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου