Τα καλύτερα και χειρότερα του μήνα...

Τον περασμένο μήνα οι νέες κυκλοφορίες ήταν ελάχιστες με το Darkfall Unholy Wars -που αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα διατεθεί στις 12/12- να λάμπει δια της απουσίας του. Κατόπιν αυτού, οι υποψηφιότητες για το καλύτερο παιχνίδι του μήνα ήταν μετρημένες στα...δάχτυλα με το Dragonborn (το πρόσφατο expansion του δημοφιλούς Skyrim) και το The Walking Dead της Telltale Games να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες επικράτησης. Πέρα από τους παραπάνω τίτλους ελάχιστες δημιουργίες κατάφεραν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κοινού με εξαίρεση τα Crimson Shroud, Guardians of Middle-Earth και Paper Mario: Sticker Star. Στο σχετικό topic του forum του GameWorld ψηφίσατε για το καλύτερο και το χειρότερο παιχνίδι του μήνα, όπου το Dragonborn επικράτησε έναντι του The Walking Dead με μικρή διαφορά δύο ψήφων. Το επόμενο άρθρο της στήλης Best Of θα έχει ως θέμα τα 10 πιο βίαια video games όλων των εποχών. Μην χάνετε χρόνο λοιπόν και εκφράστε την προτίμησή σας μέσω της ψήφου σας στο σχετικό topic του forum.
  Παιχνίδι του μήνα The Elder Scrolls V: Skyrim – Dragonborn Bethesda Game Studios, Bethesda Softworks Format: Xbox 360 (4/12/2012) PC, PS3: προς ανακοίνωση κυκλοφορίας
 Το Dragonborn αποτελεί το τρίτο κατά σειρά DLC για το Skyrim μετά από τα Dawnguard και Hearthfire. Aυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο μόνο στο Xbox 360, ενώ περιμένουμε σχετική ανακοίνωση από την Bethesda σχετικά με την κυκλοφορία του για PC και PS3. To Dragonborn σηματοδοτεί την επιστροφή μιας πανίσχυρης και διεστραμμένης θεότητας που ονομάζεται Dragonbeast, η οποία απειλεί να καταστρέψει ολόκληρο τον κόσμο. Παρά το υψηλό κόστος του (1600 Microsoft Points) το Dragonborn προσθέτει συναρπαστικές νέες αποστολές καθώς και καινούργια όπλα, items και bosses, αλλά το κυριότερο είναι ότι σας δίνει την δυνατότητα να ιππεύσετε δράκους. Η Bethesda στέκεται για ακόμη μια φορά αντάξια των προσδοκιών και σας δίνει έναν ακόμα λόγο να επισκεφθείτε ξανά τον μαγευτικό κόσμο του Skyrim, ενώ το DLC εκτοξεύει την ήδη τεράστια συνολική αντοχή του τίτλου στον χρόνο σε δυσθεώρητα ύψη.
  Χειρότερο Παιχνίδι Ace of Spades Jagex Games Studio Format: PC H Jagex Games Studio δραστηριοποιείται στον χώρο εδώ και μια δεκαετία και μας έχει προσφέρει στο παρελθόν το MMORPG Runescape. To Ace of Spades αποτελεί την πρόσφατη κυκλοφορία της, η οποία κινείται σε παρόμοια πλαίσια με το Minecraft. Η αγγλική εταιρεία απευθύνεται ξεκάθαρα στο πολυπληθές κοινό της δημιουργίας του εκκεντρικού Markus Perrson, αλλά όπως είναι λογικό οι όποιες ομοιότητες με το δημοφιλές indie game δεν είναι αρκετές για να το οδηγήσουν στην επιτυχία. To Ace of Spades προσπαθεί να συνδυάσει το Minecraft και το Team Fortress 2 σε μια ξεχωριστή δημιουργία, αλλά το τελικό αποτέλεσμα πάσχει από έλλειψη ταυτότητας και πρωτοτυπίας. Η Jagex πόνταρε στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο "κράμα" θα κέρδιζε αμέσως την εκτίμηση των παιχτών, αλλά τελικά το Ace of Spades είναι μια κάκιστη προσπάθεια που προσπαθεί απλά να εκμεταλλευτεί την επιτυχία των Minecraft και Team Fortress 2.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου