Max Payne 3 τον Μάρτιο του 2012

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που το Max Payne 2 βγήκε τελευταία φορά στην αγορά, αλλά η Rockstar Games και o σκληρός αστυνομικός από την Νέα Υόρκη είναι έτοιμοι και πάλι να επανέλθουν στους δρόμους. Η Rockstar ανακοίνωσε σήμερα ότι το Max Payne 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο για PC, PS3 και Xbox 360.
Το Max Payne 3 αναπτύσσεται στο στούντιο της Rockstar Games στο Βανκούβερ. H Rokstar ανέλαβε τα ηνία της ανάπτυξης από τη Φινλανδική Remedy Entertainment, η οποία είχε δημιουργήσει το επιτυχημένο Alan Wake. Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται σε σημερινή εποχή, με τον (πρώην πλέον) αστυνομικό Max Payne, ο οποίος ξόδεψε τον χρόνο του από τότε που τέλειωσαν οι περιπέτειες του στο Max Payne 2, στο να τρέχει μακριά από το προβληματικό παρελθόν του. Αυτό τον έχει οδηγήσει σήμερα στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όπου εργάζεται ως ιδιωτικός σωματοφύλακας για μια πλούσια οικογένεια.
Ο Payne θα εκπληρώσει τα καθήκοντά του με τη βοήθεια της επιλογής bullet-time που πρόσθεσαν οι developers στο gameplay. Θα σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργείτε slow-motion και να κινείστε με ακροβατικά άλματα, πυροβολώντας με δυο πιστόλια σε οποιονδήποτε αντίπαλο βρίσκεται εντός της εμβέλειάς σας. Αυτός δεν θα είναι ο μόνος τρόπος για να παίξετε το παιχνίδι, καθώς η Rockstar θα βελτιώσει την ποικιλία στα όπλα σας και θα σας δώσει ένα νέο σύστημα κάλυψης από τους εχθρούς.
Η Rockstar δουλεύει ακόμη στην ενσωμάτωση του multiplayer για πρώτη φορά στη σειρά Max Payne. Η Αμερικάνικη εκδότρια εταιρεία έχει πει ότι θα διαθέτει ένα πιο "παραδοσιακό" multiplayer mode με πλήρεις δυνατότητες υποστήριξης στην εξέλιξη του χαρακτήρα σας, με Clans και πολλές ακόμη επιλογές.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου